KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ağustos 2014 aylık burç yorumları

    Ağustos ayı burç yorumlarınızı okudunuz mu?

    KOÇ

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayında ilk etkili enerji aşk evinde oluşacaktır. İletişim bir hayli yoğundur. Kendimizi gösterme arzusu ve istekleri ifade gücü de aşkta bir hayli yüksektir. Merkür burada karşı cinsle olan temasta kendimizi öne sürmemizi sağlıyor. Düşünceler ve fikirlerimizin bir hayli beğenileceğini söylemek mümkündür. Bu enerjiyle yeni arkadaşlıklar meydana gelebilir.

    10 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay oluşacaktır. Bu dolunay iki yönlü değerlendirilebilir. Sosyal faaliyetlerle ilgili meselelerin sonuçlandığı bir dönemdir. Diğer yandan da aşkta kendimizi ifade etmek isteriz.

    Bu dolunayın hemen arkasından Venüs Aslan burcunda 12 Ağustos'ta seyrine başlıyor. Aşkta parlaklık, ışıldama ve kendimizi ifade etme anlamında bir hayli önemlidir. Yeni bir aşkı getirebilir, aşkla sarmaş dolaş olmamızı sağlayabilir. Hobiler, yaratıcı faaliyetler, beğenilme arzusu yoğun olacaktır.

    15 Ağustos tarihinde çalışma hayatıyla ilgili konularda etkili olan Merkür Başak burcu seyri başlayacak. Merkür Başak burcunda gayet olumlu bir enerjidir. Bu dönemde çalışma hayatıyla ilgili meselelere yoğunluk söz konusu olabilir. Sağlıkla ilgili meselelere de ağırlık verebiliriz.

    23 Ağustos tarihinde güneş Başak burcunda seyrine başlıyor, çalışma hayatıyla ilgili alanda etkilidir. 25 Ağustos tarihinde de Yeniay Başak burcunda oluşacaktır. Başkalarıyla ortaklaşa alışveriş, iş hayatından elde edilen gelirler, krediler gibi durumlar üzerinde bir hayli duracağız. Bu süreçte finansal konularda ve iş hayatında belirli bir baskı oluşabilir. Arınma süreci olarak da değerlendirilebilir. Bu Yeniayda, iş hayatına son derece önem vermeyi, kendi ayaklarınızın üzerinde duracak şekilde işinize dört elle sarılmayı öneririm.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişte hem zevk aldığınız hobilerinizle ilgilenebilir hem de aşkta ilk ve son sözü söyleyen kişi olmak istersiniz. Etkilemek istediğiniz kişiye nasıl konuşmanız gerektiğini bilirsiniz. Yazışma, haberleşme ve zihne dayalı oyun ve aktiviteler, gezmek, görmek, yaşamak için bağlantılar kurmak kolaylaşır. Ancak dinlemeyi de bilmeli, her söylediğinizin kabul edilmesini beklememeli. Bu hafta ailevi konular başta olmak üzere ikili ilişkilerde birbirinizle olan sevgi alışverişinizi şöyle bir yenilemek, tekrar gözden geçirip sağlamlaştırmakta yarar var. Yoksa bağlarımız zayıflar ve sonrasında birlik bütünlük bozulur.

    4-10 Ağustos haftası: 6 Ağustos tarihinde ailevi ve ilişkinizle ilgili konularda birbirinize olan yaklaşımınıza dikkat ediniz. Bazen ölçüyü kaçırabilirsiniz. Burada önemli olan ortaklaşa hareket etmektir. Yıkmak değil, yapıcı olmaktır. 8 ve 9 Ağustos aşkta özgürlük, sürpriz tanışmalar, kendinizi dilediğiniz gibi ifade edebilme ve kişisel anlamda her türlü yeniliğe açık olmanızı sağlıyor. Gayet olumlu, heyecan verici tanışmaların da göstergesidir. Çevrenizde bulunan tüm güzellikleri anında fark eder, merakla incelersiniz. Fikirleri farklı, görüş zenginliği olan, hayata heyecan katabilen kişilere yönelirsiniz. Aşkta en olumlu günlerdir ve eğer siz sevgilinize sürpriz yapmak istiyorsanız bu iki günü tercih edebilirsiniz. Her türlü sorunun üstesinden gelebilecek özgüven duygusu ve parlak fikirleriniz karşı cins üzerinde bir hayli etkili olur.

    11-17 Ağustos haftası: 11 Ağustos tarihinde aşk hayatınız güçleniyor. Bu hafta hem uzun süreli ilişkiler hem de flört tarzı yakınlaşmalar yönünde fırsatlar getiricidir. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güven sözlerinize yansır. Sohbet etmek, gezmek, eğlenmek, dikkatleri çekmek hoşunuza gider. 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerliyor ve sizler aşkta bir kat daha güçlenmiş oluyorsunuz. Her an hayatınıza biri girebilir ve onun başını döndürebilirsiniz.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünüm, aşkla buluşmanın, aşkla yol almanın, coşmanın belirtisidir. Gönül tahtına kurulacağımız sevgiliye cömertçe merhaba demeye hazırızdır. Kozadan çıkmaya hazır kelebekler gibi özgürce uçmaya hazırlanırız. Eğlenceli, keyifli olan aktiviteler ilgimizi çeker. Hayatın tüm güzelliklerini yaşamak isteğimiz yüksektir. Ancak aklımız da başımızda olmalıdır. Şöyle bir olan bitene bakmalı, doğru ile yanlış mutlaka ayırt edilmelidir. Böylece doğru bir saptamada bulunulabilir.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta flört türü ilişkiler ön planda olacak. Cinsel anlamda arzularımız yoğun. Bu türden beraberlikleri tercih edebiliriz. Hayatın zaten yeteri kadar yükü olduğunu düşünerek, kendimizi üzmek, yormak istemeyiz. Tensel zevklerimizi öne alarak, ciddiyeti geride tutarak aşkı zevkli ve eğlenceli tarafından görürüz. Açıkça niyetimizi belli ederiz. Lafı sözü uzatmadan arkadaşlıklara, hızlı aşklara yöneliriz. İlişkimiz uzun süredir devam ediyorsa, yine aynı şekilde üzerimizde baskı kurulmasından hoşlanmayız. Bizim için fanteziler, eş ile yaşanan özel saatler çok daha anlamlıdır.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihindeki Merkür-Aslan geçişi çalışma hayatınızı aktif hale getirici, yeni işler, yeni görüşmelerde bulunmanızı sağlayıcıdır. Bu işler iletişime, el becerilerine dayalı olup gönlü hoş kılan, yenileştiren sanat veya farklı alandaki çalışmalardır. Sağlıkla da alakası vardır. Kişi sosyal hayatta insanlarla birebir görüşerek yaptığı işi gayet iyi lanse edebilir. Ancak bir şeye dikkat etmek gerekir ki, her sözünüz veya yaptığınız her işte dikkat şarttır. Bazen aşırı kendinden emin olmak, farkında olmadan hata yapmanıza neden olabilir.

    4-10 Ağustos haftası: İş hayatınızla ilgili konularda şu aralar hoşunuza gidebilecek ve maddi açıdan doyurucu olabilecek işler bulmak zor. Özellikle iş arayanlar için bu durum bir hayli etkili. Ancak üzülmeyiniz. 15 Ağustos sonrası arzu ettiğiniz işi bulabilirsiniz. Bu hafta mevcut işinizde ilişkilere dikkat ederek rutin akışa uymakta yarar var. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay kendinize duyduğunuz güveni ve yeteneklerinizi bir grup veya toplum içinde ifade edebilmektir. Böylece daha geniş bir çevrede kendinizi göstermiş olursunuz.

    11-17 Ağustos haftası: Bu hafta işlerinizi şevkle yaparsınız. Yeteneklerinizi işinizde göstermek, başkalarını sunmak, iletişimde bulunmak sizin için zevklidir. İş girişimi veya ortaklık düşünüyorsanız bu hafta görüşmelerde bulunabilirsiniz. 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlayacak. İş hayatınız aktif hale gelecek. Bir yandan iletişimde bulunacak diğer taraftan işlerinizi organize edeceksiniz. Sıkı çalışmak, detaylar üzerinde durarak mükemmel işler çıkarmak mümkündür. Düzenleme, işlerlik kazanma yönünde de başarılı çalışmalarda bulunabilirsiniz.

    18-24 Ağustos haftası: İş konularında bir yandan seçici düşünen aklımız diğer yandan hayal gücünün sonsuz sınırlarında gezinir durur. Hangi seçenek bizim için daha doğrudur? İyice bir bakmak gerekir. Kararsız kalabiliriz. Böyle zamanlarda, deneyimli kişilere sormak, şöyle bir araştırma yapmak yerinde olur. Bu yanılmamızın önüne geçtiği gibi, farklı açılardan durumu görmemizi sağlar.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta iş hayatımızda enerjimiz gayet yüksek olacak. Ancak bu gücü doğru şekilde kullanmak için de aklımız başımızda olmalı. Eğer ortaklaşa bir iş yapılacaksa, kazanç-kayıp anlamında mutlaka düşünmeliyiz. Eğer bir yerde çalışmaya başlayacaksak, görevimiz ne olacak, konum olarak bize uygun mu diye düşünelim. Ancak gerginliğe düşmeden ve çok da fazla baskıcı tutum göstermeden. Çünkü hırsımız bir hayli yükselecek. 25 Ağustos tarihindeki Başak burcunda oluşacak Yeniay, tam da zamanında doğar ve bizim tercihlerimizi gözden geçirmemizde yardımcı olur.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: Maddi konularda özellikle banka ödemeleri, krediler, bir mülkün satışı, bir işin bağlanması yönündeki hesapların çok iyi kontrol edilmesi şarttır. Akıllıca işler ve yatırımlar yapmanın yolu budur. Bu hafta başkaları yoluyla elinize geçen paraları iyi değerlendirmeniz, ortaklaşa işlere önem vermeniz yerinde olur. Sağlamcılık ve garantili düşünme çok önemli. Hemen halledeyim demek yerine, düşünüp karar vereyim demek faydalıdır.

    4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihlerinde maddi konularda ve ortaklaşa kazançlar anlamında yapıcı ve yararlı biçimde hareket edilmesinde yarar var. Sağlam ve uzun vadeli düşünmek gerekiyor. Ayrıca yatırım anlamında olan işlerinizde de, sizi kimsenin manipüle etmesine izin vermeyiniz.

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde yaratıcı yöndeki becerilerinizi sergileme, bundan kazanç elde etme yönünde şansınız yükseliyor. İş hayatınız ve mali konularda aklı başında kararlar verebilirsiniz. Başkalarıyla ortaklaşa çalışarak mali açıdan da para kazanabilirsiniz.

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda iyimser düşünmemizi, kazanç anlamında umutlu olmamızı sağlayan 18 Ağustos tarihi olumludur. Ayrıca elimize bir miktar para geçebilir. Gayet sevinçli, güzel bir güne uyanmanın zevkiyle alışverişimizi yapabiliriz, hoşumuza giden bir şeyler yaparız. Tatilde isek, farklı yerler görürüz. Bol bol para harcayabiliriz.

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda 25 Ağustos tarihi ortaklaşa yapılacak işler ve kazançların tespiti, çıkarlarımızın gözetilmesi yönünde kuvvetlendirici ve gayet akıllıca hareket etmemizi sağlayıcıdır. Nereden ne gelir, ne yaparsam payıma uygun olan düşer, kimler üzerinde etkili olurum, bunların hepsini tespit edebiliriz.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 6-10-14-18-19-23-24
    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-21-22-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler: 23-24
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 16-17

    Yeniay: 13-14-15
    Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 1-2-3-28-29-30

    Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    BOĞA

    BOĞA AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayında ilk etkili enerji, aile sınırları ve aşk hayatı içerisinde önem arz eden, Merkür Aslan burcu geçişidir. Bu geçiş esnasında aile içerisinde merkez olma, kendi fikirlerimizi kabul ettirme, takdir bekleme gibi durumlar oluşabilir. Boğaların baskın kimlik oluşturduğu bir zamandır. Bunun ayarını iyi bir şekilde yapabilirsek, Merkür Aslan burcu seyrini olumlu bir yönde değerlendirebiliriz.

    10 Ağustos tarihinde kariyer ve ev yaşantısıyla ilgili konularda etkili olacak bir dolunay meydana geliyor. Mesleki konularda, toplumsal ilişkilerde özgürlüğümüzü kısıtlayan ve bizi zorlayan baskıların bizi rahatsız etmesi söz konusu olabilir. Kendimizi ifade etme alanı da ev sınırlarına doğru çekilmektedir. Sorunlu bir iş hayatımız varsa bu dolunayda çabucak tepki gösterebiliriz.

    12 Ağustos tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlıyor. Ev alanı içerisinde biraz ışıltıya ve canlanmaya ihtiyacımız var. Dışarının bütün problemlerinden uzaklaşıp evi güzelleştirmek, belki tatile çıkmak rahatlatıcı olabilir. Beraber yaşanılan kişinin bizi takdir etmesini ve sevgiyle yaklaşmasını bekleyeceğiz.

    15 Ağustos tarihinde aşkta seçici bir dönem başlıyor. Yaşanılan ilişki, aşkta aranan kıstaslar gözden geçirilir. İlişkide bir problem varsa bunlar sorgulanacaktır. Sağlamı arzulama özelliği daha fazla baskın olacaktır. Ancak unutmayalım ki herkes mükemmel olmak zorunda değildir. Hesabı yaparken başkalarının da karakter yapılarını değerlendirmek gerekir.

    23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. Hemen ardından 25 Ağustos'ta yeni ay bu bölgede oluşacaktır. Bu yeni ayın bir özelliği de, özellikle iş ortaklıkları ve evlilik gibi uzun süreli ilişkilerde etkilidir. Aşkı vurgularken ikili ilişkilerde de önemli bir dönüm noktasına gelindiğini gösterir. Bu ilişki kafamızda oturmadıysa, aslında yenilik yaparken eskiyi devre dışı bırakmış oluruz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: Merkür-Aslan burcunda 1 Ağustos tarihinde seyrine başlıyor. Aile içinde iletişimin önemi büyük. Evde Sözünüz dinlensin, onaylasınlar istersiniz. Yalnızsanız tamam da, biriyle yaşıyorsanız sürekli baskın konuşmalar, abartılı çıkışlar can sıkabilir. Ayarı bilelim. Çünkü bu hafta ilişkilerde çabucak tepki verme, rutinlik nedeniyle sıkılma, ufak bir söze bile tahammül göstermemek gibi olumsuz çıkışlar mümkündür. Beraberliği güçlendirmek için, farklı bir şeyler yapmak lazım. Gereksiz çıkışlar, bazen sözün nereye gittiğini bilmemek rahatsız edici ve huzursuzluk yaratıcıdır.

    4-10 Ağustos haftası: İkili ilişkilerde 5 Ağustos tarihinde çiftlerin birbirine karşı dürüst, açık tarzda hareket etmeleri, ilerisi adına beraberliği güçlendirmeleri yönünde olumlu bir görünüm meydana gelecek. Açıklık ve dürüstlük her zaman kazandırıcı olur. 7 Ağustos tarihinde, aşk hayatınız veya ailenizi ilgilendiren konularda aktif edici hale getiren enerjinizi dizginlemek kolay olmayabilir. Bu görünüm hiç kimsenin bilmediği ve sizin içinizde bir hayli zamandır birikenlerin sizi huzursuz etmesi anlamına gelir ki, bir hayli zorlayıcıdır. Hem kendinizi haklı görürsünüz hem de tepkisel davranırsınız. Kendini kendinizi huzursuz edebilirsiniz.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde aşk hayatınızda tercihlerinizi seçici ve mükemmel olana yöneltici olan Merkür-Başak burcu seyri başlıyor. Bu enerji, gerçekçi düşünmenizi sağlarken, yanlış ve doğru kişi arasındaki ayrımı da yapabilmenizde rehberiniz oluyor. Tabii ki aşkta bu denli analiz edilmek, partnerler açısından pek kolay değil. Hatta biraz da mesafeli konuşacağınız için, karşı cins yaklaşmakta çekinebilir. Zeki biri olduğunuzu düşünür fakat sıcak ve samimi bir iletişim olmadığı için uzaklaşabilir. Bunun ayarını yapmanız faydalıdır. Bir başka görünüm, ciddi ilişkiler açısından önemlidir. Partnerinizin bazı konulardaki baskıcı tutumunu gözden geçirebilir, bunun yanlışları üzerinde durabilirsiniz.

    18-24 Ağustos haftası: Aşkta doğru tercihlerin, incelemelerin yapıldığı bir haftaya adım atıyoruz. Bu yüzden de karşımıza çıkan bir kişinin pek bizi kandırmasına izin vermeyiz. Aklımızla dinleriz yüreğimizle güzelliklerin keyfini çıkarırız. Sevgilimizin ne zaman arayacağını veya onunla ilgili birçok şeyi hissederiz. Aramızdaki telepati bir hayli yüksek olur. Yeni tanışmalarda ise, söylenenleri şöyle bir mantık süzgecinden geçiririz ve karşımızdaki doğru mu yoksa yanlış mı konuşur şıp diye anlarız. Doğallığı severiz ve romantizmde ölçüyü kaçırmayız. 23 Ağustos tarihinde Güneş-Başak burcunda seyrine başladığında aklımıza yatan, fikrimize uyan, oturmasını kalkmasını bilen insanları tercih ederiz. Sevgilimizin üstüne başına özen göstermesini bekleriz.

    25-31 Ağustos haftası: Aşkta bu hafta hem kuvvetlendirici hem de dikkatimizi çekici görünümler mevcut. 25 Ağustos bu anlamda oldukça yoğun. Yeniay-Başak burcunda oluşacak. Biz de ilişkimizde kolayı değil, gerçekten doğru ve mükemmel olanı isteyeceğiz. Hem iletişimde bulunmak hem ortak hedefler tespiti yapmaktan yana olacağız. Bizim bir ilişkide beklentimiz, konuştuğunuzu bilen, sevdiği insanın değerlerine, sınırlarına saygı duyan bir insan. Ne zor insansın diyorlar ama biz sonradan düşünmek yerine, en başından her şeyi sağlama almaktan yanayız. İşte bu haftanın da özünde bu yatıyor. İlişki nereye doğru gidiyor ve biz kendimizi güvende hissediyor muyuz? Bu sorulara cevap arayacağız.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde zihinsel faaliyetler, el sanatları, artistik kabiliyet, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek arzusu yüksek olacak. Ancak iş alanında ani kararlardan mutlaka kaçınmak gerekiyor. Karşınıza bir fırsat çıktığında, hemen kabul etmek yerine oturup bir analizde bulunmak yararlı olur. Sağlam ve uzun ömürlü olacak şekilde düşünmek gerekiyor. Hele ortaklıklarda bu daha da önemlidir.

    4-10 Ağustos haftası: 6 Ağustos tarihinde işlerinizde dikkatli ve birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkinizde yapıcı tarzda hareket etmek yararlı olur. İş görüşmelerinde güven ve iş ortamındaki ilişkilerin nasıl olduğunu öğrenmemiz yararlıdır. Sağlığımıza da yine özen gösterelim. 7 Ağustos tarihinde iş, ilişki, parasal konularda zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Sağlığınız, çalışma hayatınızla ilgili konularda istediğiniz gibi yürümeyen işler sizi bir hayli gerginleştirir. Bir şeyler yapmak ve kendinizi göstermek istersiniz. Ancak sabırsızlık ve abartılı tepkilerde bulunmak en başta size zarardır. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay, sınırlar içinde kendinizi ifade etmek yerine, mesleki konularda yenilikçi düşünerek becerilerinizi geliştirmektir.

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, ev içinde veya bir mekanda çalışmanın, aktif olmanın işaretçisidir. Ancak başkalarıyla uyum içinde olmanız gerekirken, kendi arzu ve isteklerinize daha fazla önem verirseniz sorun yaşanabilir. Benim tavsiyem gücünüzü ve becerilerinizi işbirliği adına kullanmanız ve ifade etmenizdir. Bu sayede başarılı işler çıkarabilirsiniz. Bu geçiş bazıları için, bir proje için ön hazırlık safhası olabilir. Ekip bir araya gelir ve çalışır.

    18-24 Ağustos haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda bazen hassas düşünsek de, genelde iyimser ve hevesli bir şekilde işlerimizi yaparız. Ofiste yeniliklerde bulunabiliriz. Etrafı güzelleştirmek, çalışma ortamını hoş hale getirmek moralimizi de yükseltir. Yeni bir işe atanmışsak, ortam şartlarına alışmaya çalışırız. Eğer iş arıyorsak 18 Ağustos tarihinde başvuruda bulunabiliriz.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta iş hayatımızda çalıştığımız şirketin veya yaptığımız işin piyasadaki prestiji ve kazandırıcılığı hakkında düşüneceğiz. Fırsatları akıllıca gözden geçirip ona göre değerlendireceğiz. Harekete geçmek için acele etmeyeceğiz. Güvenilirlik ve sağlamlık olgusunu gözeteceğiz. Eğer işimizden memnunsak verimli çalışabiliriz. Fakat tam tersine huzurumuz yoksa iş arayışına geçebiliriz. Biraz gerginlik duyabiliriz. Bu özel hayatımızdan veya bizim kendi içimizdeki kuruntumuzdan kaynaklanabilir.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: Maddi konularda da bu hafta, evin ihtiyaçları, yazlığınız varsa oraya ait giderler, ev satışı veya alışı gibi konular, sezonluk bir yeri kiralama giderleri, tatil masrafları bir hayli ön planda olacaktır. İş veya iş ortağınızla mali konularda anlaşmazlık veya gereksiz çıkışlar rahatsızlık uyandırabilir. Arabanızın, evinizin güvenliğini kontrol ediniz.

    4-10 Ağustos haftası: 7 Ağustos tarihindeki sert görünüm, maddi konularda da etkili olup, hakkınızı almak yönünde harekete geçiricidir. Bir hayli sinirlenirsiniz. Meseleyi halletmek istersiniz. Belki birçok kişi durumu bilmiyordur. O nedenle de sizin böylesi gergin oluşunuzu anlamazlar. Bugünlerde kimseye güvenmeyiniz, sakini olunuz, hesabınızı biliniz.

    11-17 Ağustos haftası: 11 Ağustos tarihinde mali anlamda güçlenmek, rahatlamak amaçlı bir projeyi kabul edebilirsiniz. Bu çalışmanın bitişinde elinize toplu bir para geçebilir. 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Siz de finansal konularda akıllıca kararlar vereceksiniz. Yetenekli olduğunuz bir işten ek bir kazanç elde edebilirsiniz. Hesabınızı gayet iyi bilirsiniz. Eviniz ve sağlığınızla ilgili harcamaları ekonomik bir şekilde halledersiniz.

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda gayet olumlu bir haftaya adım atıyorsunuz. 19 ve 21 Ağustos tarihlerinde yapılacak işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Bu tarihlerde bazı burçlar yanılgılar yaşarken siz paranızı değerlendirme yönünde iki yönlü düşünerek yarar-zarar hesabınızı gayet faydalı bir şekilde yaparsınız. Kolay kolay kimse sizi kandıramaz. Evinizde, ofisinizde kullanacağınız objeler satın alabilirsiniz. Araştırır, soruşturur, neye yatırım yapmanın doğru olacağını tespit edersiniz.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta mali konularda hesap yapacağız. Mevcut işimiz hedefimize dönük şekilde bir kazanç getiriyor mu? İlerisi adına umut veriyor mu? Kimlerle çalışmaktayız ve bundan sonrası adına neler düşünüyoruz? Bunları ele alacağız. Güçlü insanlarla çalışacağız. İş yaptığımız kişilerin ortak kazançlarımız söz konusu olduğunda çelik gibi sağlam olmalarını isteyeceğiz.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 8-12-16-17-21-22-26-27
    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-10-23-24-31
    Aşkta En Şanslı Günler: 26-27
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19

    Yeniay: 15-16-17-18
    Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 3-4-5-30-31
    Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    İKİZLER

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayındaki ilk etkili enerji, 1 Ağustos tarihinde burcunuzla uyumlu görünüm yapacak Merkür Aslan geçişidir. Bu hem yolculukları, hem yeni tanışmaları, aşkı ve çevremizle olan ilişkilerde fikirlerimizi öne koymamızda önem taşıyor. Yolculuklara çıkılabilir, yeni biriyle tanışılabilir, bir hareketlilik söz konusudur.

    10 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda uzaklara açılmak söz konusu olabilir, yeniliklere heves vardır. Daha önce başvurulan bir iş ya da girişim varsa sonuçları alınacaktır. Eğitimle ilgili konularda, yapılan tercihleri yürürlüğe koyma vaktidir. Bir yandan özgür olma isteği çok fazlasıyla öndedir. Diğer yandan da yakın çevremizde kendimizi ifade etmek isteriz.

    12 Ağustos tarihinde, Venüs Aslan burcunda seyrine başlıyor. Evrensel enerjiler, ilişkilerdeki gücü size hediye edecektir. Eğer yalnızsanız, yeni bir ilişkiye adım atılabilir. İlişki zaten sürüyorsa birlikte aktivitelerde bulunulabilir. Pürüzler varsa siz daha çok etkin olmaya ve kendinizi kabul ettirmeye çalışırsınız. Takdir edilmek istersiniz. Paylaşım, iletişim ve kendimizi gösterme yönünde etkili olacaktır.

    15 Ağustos tarihinde ev içerisindeki bir takım düzenlemeleri işaret eden Merkür Başak burcu geçişi başlıyor. Evdeki onarım, tamirat ya da düzeltilmesi gereken işler varsa, bunların toparlanması gerekir. Ailevi konularda ve evle ilgili meselelerde analizin çok iyi yapılması gerekir. Detaylara bakıp bütüne ulaşmakta fayda vardır.

    23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. O da ev ve ailevi konularda etkilidir. Ardından 25 Ağustos tarihinde bu alanda yeni ay oluşuyor. Yeni ay, evin içerisindeki bir yeniliği işaret ediyor olabilir. İş hayatındaki duruma bakarak kararlar verilmelidir. Sağlık anlamında durumumuzun buna müsait olup olmadığına bakılması lazımdır. Çok fazla endişeli ve kuruntulu olmamak gerekir. Hem çalışma hayatını hem de ailevi konuları çok iyi restore edebiliriz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcu geçişi aşk hayatınızla ilgili konularda da etkili olup farklı yerler görmek, insanlarla tanışmak anlamında parlak bir zamandır. Ancak sabırsızlık yüksektir. Çabuk tanışırsınız sonra bir anda vazgeçersiniz. İlişkinize renk katmak, sorunları gözden geçirmek, verimli bir beraberlik için şarttır.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihindeki görünüm, hem cesaretli hem de yenilikçi bir tarzla düşünmenizi, hareket etmenizi, parlak fikirlerinizi insanlara sunmanız yönünde bir enerjidir. Heyecan vericidir. Konuşmalarınız oldukça etkileyicidir. Çevrenizdeki insanların ilgisini kolaylıkla çekebilirsiniz. Sosyal hayatta, yakın çevrenizde bulunan kişileri motive edersiniz. Bir anda karar verip uygulamaya geçersiniz. Bu tarih, haftanın en aktif günüdür.

    11-17 Ağustos haftası: Bu hafta aşkta iki tarih gayet olumludur. 11, 12 ve 15 Ağustos. Güven duygunuzu sözlerinize yansıdığı bu tarihlerde esprileriniz, zekanız, yaratıcı buluşlarınızla karşı cins üzerinde bir hayli etkili olursunuz. Sizi kibar ve oldukça etkileyici bulurlar. Çok yakışıklı veya çok güzel olmanızdan ziyade iletişim beceriniz, tavırlarınızla gönülleri fethedersiniz. 12 Ağustos tarihindeki Venüs-Aslan geçişiyle fiziksel anlamda ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler.

    18-24 Ağustos haftası: Hareketli, sevinçli, mutlu ve gayet aktif şekilde haftaya başlıyorsunuz. Hani bir dilek tutun dersem, hemen içinizden ilk geçenleri sıralayın hayata. Çünkü hafta başındaki görünüm aşk, çocuklar, ilişki, evlilik konularında son derece olumlu. Hem kendinizi hem de başkalarını mutlu edebilecek gücünüz var. Partnerinizle tensel uyumunuz çok yüksek. Aşk kapınızı çaldığında onu coşkuyla misafir edebilirsiniz. Bir bebeğin doğumu, hamilelik rutin hayatınızı bir anda değiştirebilir.

    25-31 Ağustos haftası: 25 Ağustos tarihindeki görünüm, hızlıca gerçekleşen tanışmaları, flörtleri işaret etmekte. Çekici görünen, kafa yapısı bize uyan, sosyallikten hoşlanan kişilerle muhabbeti seviyorsunuz. Size göre akıllı bir insan, karşı cinsin dikkatini mutlaka çekebilir. İşte bunu yapabilen partneriniz ise, ne mutlu size. Başak burcunda oluşacak Yeniay, ailevi konularda önem taşıyor. Her şeyin yerli yerince olmasını istiyoruz. Haftanın ilerleyen günlerinde bir tarafın baskınlığı gözle görülür şekilde artıyor. Kıskançlıklar gereksiz yere sorun oluşturabilir. Hafta sonunda sular duruluyor. Aşk yine sizleri göz kırparak selamlıyor.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcunda seyrine başlıyor ve sizin gibi konuşma ustaları için bu dönem sözlerinizle ilgi uyandırmanızı sağlıyor. Kafanızın içindeki parlak fikirleri dış dünyaya sunuş biçiminiz artistik ve çok etkileyicidir. Sanatçılar için bu hem taklit gücünün artması hem de yeni bir karakter üzerinde çalışılması yönünde olumludur. Bildiklerimizi açıklamak, öğretmek, tasdik edilmek hoşunuza gider. 2 ve 3 Ağustos işlerinizi yaparken mutlaka dikkatli olunuz. Acele etmeyiniz. Kullandığınız aletlerin bakımını yapınız İş kazalarına yol açabilecek durumlara karşı tedbir almamız faydalıdır.

    4-10 Ağustos haftası: İş hayatımızı ilgilendiren konularda seçimlerimizi doğru biçimde yapmalıyız. Biz brüt bir maaşla çalışıp seneler sonra emekli olayım düşüncesinde miyiz, yoksa kariyer yaparak daha iyi kazanç mı elde etmek lazım. 5 Ağustos tarihinde seçeneklerinizi, iş durumunuzu ilerisi adına bir düşününüz. 8 Ağustos tarihi yeni hedef ve uygulamaların işaretçisidir. Karşınıza çıkabilecek bir sürpriz teklif, bir anda yeni bir işe veya projeye atılmanızı sağlayabilir. 10 Ağustos tarihinde gerçekleşecek Dolunay, eğitim bilgilenme, tecrübe yoluyla edindiğiniz bilgileri, yeteneklerinizi şimdi daha geniş bir alanda ifade edebilirsiniz. Master yapmak, büyük bir projenin içinde yer almak, toplumda tanınmak gibi.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda gayet güçlü ve kendinizden emin şekilde hareket ederek işinize hakim olursunuz. Liderlik gücünüz yüksektir. Kimsenin size bir söz söylemesi veya karşı gelmesi mümkün olmaz. Çünkü siz zaten duruşunuzla buna izin vermezsiniz. İnsanları etkileme gücünüz, baskın karakteriniz, sezgileriniz sizi farklı kılar.

    18-24 Ağustos haftası: 19 Ağustos tarihinde iş konularında bir yandan çok akıllıca bir analiz yapmak diğer taraftan bütün olasılıkları gözden geçirmek lazım. Bir projeye başlayacaksanız mutlaka iş-ev arasındaki dengeyi kurmanızda yarar var. Yeri gelecek evde de çalışıp bitirmek zorundasınız. Başvuruda bulunmak istiyorsanız, çalışma şartları size en uygun olanı tercih ediniz. Biraz kararsız kalabilirsiniz veya gözünüzü boyayan bir işi doğru seçenek zannedebilirsiniz. Yanılmamak için mutlaka araştırmakta yarar var.

    25-31 Ağustos haftası: Çalışma hayatında bu hafta enerjiler bir hayli yoğun olacak. Hem mali konular üzerinde ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de iş ve ev arasındaki dengeyi yerli yerine koymak için çabalayacağız. İşimizde hakimiyetçi tavırlar içinde olabiliriz. Aynı şekilde başkaları da üzerimizde egemenlik kurmaya çalışabilir. Biz de buna pek pabuç bırakmayız. Bize nasıl yanaşılıyorsa aynı şekilde karşılığını veririz. Fakat bu gerginlik sıhhatimizi bozabiliriz. Onun için dikkatli olmalıyız.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: Maddi konularda hesabımızı bilelim. Yaptığımız işin ücretini en başında belirleyelim ve zamanında alacağımız şekilde düzenleyelim. Arkadaş hatırıdır, eski bir dosttur diyerek zor durumda kalmayalım. İşimizde nasıl daha iyi kazanç elde edebiliriz bunları düşünelim. Trendleri takip edelim.

    4-10 Ağustos haftası: 6 Ağustos tarihinde parasal harcamalarda ölçüyü kaçırmamakta yarar var. Bir davet veya bir kutlama için yapılacak alışverişlere yine dikkat edelim. Bu tarihteki görünüm, bir şeyleri birlikte yapabilmek amaçlı ayrılan paranın işaretçisi de olabilir. Sözgelimi tatile gitmek, bir yakınımıza yardımcı olmak gibi.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlayacak. Bu bir iş üzerinde analiz yapmanız, akıllıca kararlar vermeniz yönünde önemlidir. Ev ve ailevi konularda mükemmel olanı istersiniz. Belki bu nedenle kazandırıcı işlere daha fazla öncelik tanırsınız.

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda özellikle birileri destekli veya ortaklaşa kazanç anlamında destekler görebiliriz. Evimiz veya ofisimizin ihtiyaçları için 21 Ağustos tarihinde alışverişlerimiz olabilir. Bunları ekonomik anlamda yapmaya gayret edelim. Bir muhasebeci gibi düşünelim. Aldığımıza verdiğimize iyi bakalım. Dengeyi bozmayalım, ölçümüz kaçmasın.

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda hesabımızı bileceğiz. İhtiyaçlarımızı da iyice plan yaparak karşılarsak rahat ederiz. Sağlam ve uzun vadeli olanı tercih etmeliyiz. İnternet ortamında yapılan alımlardan kaçınalım. Gidip yerinde görüp almayı tercih edelim. Yeniay-Başak burcunda oluşacağı için, evimizle ilgili alışverişimiz olabilir. İşe yeni başlamışsak kişisel ihtiyaçlarımızı alabiliriz.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-10-14-18-19-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 6-12-26-27
    Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-28-29
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 21-22

    Yeniay: 18-19-20
    Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 5-6-7
    Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    YENGEÇ

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayındaki ilk etkili enerji, 1 Ağustos tarihinde Merkür Aslan burcu geçişidir. Bu geçiş maddi konularda, kazançla ilgili hususlar üzerinde önem taşıyor. Biraz huzursuzluk olabilir, çünkü mali konular kafaya takılabilir. Diğer taraftan da kazanma isteği son derece yüksek olabilir. Kazanç kayıp ilişkisini çok iyi kurgulamak gerekir.

    10 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay özellikle başkalarıyla ortaklaşa bölüşülen paralar üzerinde gerilimi işaret eder. Karşımızdaki kişinin üzerimizde baskı kurmasıyla neticelenen bu dolunayda bir kopuş yaşanabilir ve problemler görülebilir. Sürpriz giderler, borç baskıları yaşanabilir. Bu dolunayda biraz sakin olmak, inatçı düşünmemek, alışverişlerde dikkatli olmak, borcu borçla temizlememek ve ilişkinin niteliğine bakmak gereklidir.

    12 Ağustos tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlıyor. Mali konularda öne çıkabilir, iş girişimleri düşünmek mümkün olabilir. Getirilerin ve götürülerin incelenmesi gerekir. Güzellik, ışıldama, satın alma arzusuna ve bunun için para harcamalar yol açabilir. Yeni bir ilişkide kriterleri gözden geçirmek mümkündür.

    15 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda seyrine başlıyor. Merkür bu alanda son derece kuvvetli ve etkilidir. Yeni iş girişimleri düşünülebilir, yakın çevre ile ilgili konulara analizci gözle bakılabilir. Eğitimden iş hayatına kadar, çevresel ilişkilerden akrabalara kadar geniş bir manada fizibilite yapma halidir. Yolculuklar gündeme gelebilir ama bunlar genellikle işle ilgili konulardır.

    23 Ağustos tarihinde, güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. Çevresel ilişkiler anlamında bir takım şeylerin gözden geçirilmesini sağlar. Enerjimizi bütünüyle iş ve düzeltme konularına ayırıyoruz. Hemen arkasından 25 Ağustos'ta Başak burcunda bir yeni ay oluşuyor. Bu yeni ayın önemi, iletişim, insanlara yaklaşma biçimi ve yaşanılan deneyimlere bakılması gibi faktörler içermesidir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihindeki görünümlerin ilki sağlamlaştırıcı ve ilişkideki güven olgusunu güçlendiricidir. Birbirinize karşı olgunlukla yaklaşmanızı sağlar. 2 Ağustos tarihinde maddi veya bir başka nedenle abartılı kararlar verilebilir. Karşınızdaki memnun edeyim derken kendinizi zor duruma sokmayınız. Gücünüzü aşan sözler vermeyiniz. Her şey dozunda, kararında olsun. Eğer dışarıda sorunlar varsa, birbirinize destek olmakta yarar var.

    4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihinde aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu bir görünüm var. Bu enerji, şu andaki mevcut sorunlarınızı çözmenizde yardımcıdır. Burada esas olan, beraberlikte dürüst yaklaşımlar ve bütünlük olgusunu gözetmektir. 6 Ağustos tarihinde bekar Yengeçler bir yuva kurmayı, evli olanlar eşiyle huzur içinde yaşamayı isteyecekler. Bu arzunun altında yatan en önemli neden, gelecekte yalnız kalmamak ve mutsuz olmamak. Hatta bazı Yengeçler sırf bu yüzden, zor bir ilişkiyi sürdürmeyi bile göze alırlar.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde tutkular ön planda. Bir yandan sevdiğimize arzuyla bağlıyız diğer yandan bazen üzerimizdeki güçlü etkisi bizi yorsa da, bir elmanın iki yarısı misali bu tarihte doğal karşılayacağız. Bir dönüşüm bir yenilenme güçlü bir şekilde aşkın derinliklerinde dolaşma günü olarak da özetleyebiliriz.

    18-24 Ağustos haftası: 19 Ağustos tarihindeki görünümler hem akıllıca konuşmanın hem de yeri geldiğinde ılımlı olmanın işaretçisidir. Aşkta empatinin önemi kadar, bilinçli olmanın da kıymeti büyük. Bize söylenenleri ve yaşadıklarımızı iki yönlü şekilde incelememiz lazım. Ne denli doğru ve ne derece uygulanabilir. Evet, güzel sözler duymak tamam da, gerçekçi mi, buna da bakalım. 21 Ağustos tarihinde birbirinizin doğasını, özünü, kişilik yapısını göz önüne alarak düşünmek lazım. İş hayatınızdan özel konulara kadar birbirinizin farkında olmanız lazım.

    25-31 Ağustos haftası: Haftayı genelde ilişki anlamında olumlu buluyorum. Düşünceler mantıklı, arzular kuvvetli bir şekilde iletilecek. Karşımızda kişiyi çok iyi gözlemleyeceğiz. Hem fiziksel anlamda hem de özgüveni yüksek insanları beğeneceğiz. Sert sözlerden, soğuk tavırlardan hoşlanmayacağız. Yeniay-Başak burcunda oluşacak. Konuşmalara, tavırlara dikkat edeceğiz. Birçok noktayı gözden geçireceğiz. Aynı gün oluşan bir başka görünüm hem baskınlığı hem de tutkuları yükselticidir. 26 ve 27 Ağustos tarihleri biraz zorlayıcı geçebilir. Aynı evde yaşıyorsak birbirimize karşı anlayışlı olmamız lazım.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: İş konularında bu hafta yenilikçi düşünmek, piyasayı bir kontrol etmek, kimler ne yapıyor bir bakmak lazım. Çabuk sıkılmak, bir işi uzun süre devam ettirmemek, bitirmeden başka bir işe başlamak gibi durumlar yaşanabilir. Bir davranıştan bin bir tane yorum çıkarabilirsiniz. Bu da iş huzurunuzu kaçırabilir.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihi parasal alanda olduğu gibi mesleki açıdan da temkinli olmanız gerektiğini gösteriyor. Hani bir söz vardır. Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmamalı diye. Aynen böyle. Yöneticilerle ilişkinize dikkat ediniz. Hayata geçirmek istediğiniz bir planınız varsa bunun üzerinde iyice bir düşününüz. Bu görünüm yeni bir işe başlamanın da işaretçisi olabilir. Uzun süredir işsizseniz karşınıza çıkacak bir teklifi hiç düşünmeden kabul edebilirsiniz. Ancak bu iş sürekli hareketlilik gerektirebilir. Ona göre incelemekte yarar var.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihindeki görünüm mesleki konularda güçlü olma azmimiz ve kararlılığımızın işaretçisidir. Biz hem başarılı olacağımız hem de zevk alacağımız işi yapmaktan yanayız. Ya tamamen doğru düzgün bir şekilde yaparız veyahut hiç yapmam daha iyi diye düşünürüz. Ortaklaşa bir işimiz varsa, bugünkü görünüm bir dayanışmanın işaretçisidir. Her iki taraf da gücünü, bu iş adına ortaya koyabilirler.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihinde iş ortamında ve genel olarak iyimser düşünmeye, ilişkilerimizi güçlü tutmaya özen göstereceğiz. Farklı ve yeni olan dikkatimizi çekecek. Bazılarınız için yeni bir işin işaretçisi olan bu tarih, kimileri için iş konumunuzdaki yükselişin simgesidir. Getirisi de ona göre olumlu yönde olacaktır. Görüşmelerde parasal meseleler üzerinde mutlaka akılcı düşünmekte yarar vardır. 23 Ağustos tarihinde Başak burcunda ilerleyecek Güneş, yeni iş çevresi ve yoğunluğun göstergesidir. Bazıları için, emeklilik dönemi ve çevre değişimi anlamına gelir.

    25-31 Ağustos haftası: iletişim bizim için bu hafta çok önemli. İş görüşmelerinde veya günlük hayatta amacımıza yönelik konuşmak isteyeceğiz. Bir şey bizi hoşnut etmiyorsa ve işimize gelmiyorsa bunu söyleyeceğiz. Haberleşme yoğun olabilir. Bir toplantıdan diğerine koştururuz. Ciddi biçimde işlerimizi gözden geçiririz. Maddi konuları önemseriz. Her durumu ölçüp tartmadan karar vermemek gerekir. Geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünürüz. Ailemizin veya kişisel anlamdaki huzurumuzu hiçbir şeyin kaçırmasını istemeyiz.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Parasal konularda zeka ve ifade gücünü yükseltici bu dönemde insanları ikna etmek kolaylaşır. Yengeçler pek öyle konuşmaktan, kendilerini öne sürmekten hoşlanmazlar. Ancak bu süreçte dilimiz kazandırıcıdır. Birkaç hafta sürecek işlerden para kazanabilirsiniz. Kalıcı olması için sabır gereklidir. Bir de yaz sezonu olması, tatil vb. konularda bütçemizi zorlayabilir.

    4-10 Ağustos haftası: Maddi konularda 8 Ağustos tarihinde aktif ve kendinizi gösterme hevesiyle parasal anlamda hızlı kararlar alabilirsiniz. Ancak bu kararlar o denli hızlı verilir ki, çok dikkatli bir hesaplamaya ihtiyaç vardır. Sabırsızlık bir anda yanlış sonuçlarla sizi karşılaştırabilir. İş ve maddi konularda lütfen sakin ve bilinçli düşününüz. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay kişisel kazancınızı başkalarıyla bölüşmek yönündeki gerilimi işaret ediyor. Borçlar, miras, hisseli paralar, eş veya ortaklar yoluyla edinilen kazançlarda yaşanan bir krizin işaretçisi olabilir.

    11-17 Ağustos haftası: Bu haftanın görünümlerinin çoğunluğu parasal konularda etkilidir. 11 Ağustos tarihinde geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünürüz. Bir yuva kurmak, bir ev satın almak, ek bir iş yapmak gibi. 12 Ağustos tarihinde Venüs, kazanç evimizde seyrine başlayacak. Yeteneklerimizi, para kazanmak amaçlı işlere ve ilişkilere yönlendirme zamanıdır. Ancak bunun yanında çok kolay para harcatır. Zevk veren her şey, dikkatimizi çeken güzellikler, sevdiğimiz kişiler için kesemizi bir hayli açabiliriz.

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda en etkin gün, 18 Ağustos. Bu tarih olumlu bir gelişmenin, ücret artışının, bütçeye ek bir kazancın girişini de müjdeler. Bir mali görüşme başarılı şekilde sonuçlanabilir. Beklediğimiz bir para elimize geçebilir. Ancak harcamalara da dikkat etmek yerinde olur. Tatil, çocuklar, nişan, düğün, kutlamalar, ihtiyaçların alınması derken limitleri aşmayalım. 23 Ağustos tarihindeki Güneş-Başak burcu geçişi olumludur. İş görüşmelerinde mali konularda anlaşma sağlanabilir. Bir iş için kaparo alınır. Biz de paramızı daha dikkatli bir şekilde değerlendiririz.

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda refahımızı önemseyeceğiz. İstediğimiz bir şeyi almaktan hoşlanacağız. Hesap kitap yapacağız ama gönlümüz istedi mi bizi pek kimse durduramaz. Hele sevdiklerimiz söz konusuysa, aman memnun edeyim derken hesabı şaşabiliriz. Merkür-Başak burcunda ilerlediğinden denetimi sağlasa da, yine de dikkat etmekte yarar var.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-12-16-17-21-22-26-27-31
    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-6-14-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler: 3-4-31
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24

    Yeniay: 20-21-22
    Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay : 7-8-9
    Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    ASLAN

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayındaki ilk etkili enerji, burcunuzda seyrine başlayacak ve 1 Ağustos tarihinde etkili olacak Merkür geçişidir. İletişim, yolculuk, kendini ifade etme, düşünceleri kabul ettirme anlamında olumlu bir enerjidir. Tatile gidecekler için olumlu bir enerji olduğu söylenebilir.

    10 Ağustos tarihinde karşıt burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda ilişkinin niteliği son derece önemlidir. Yalnızsak, hayatımızda birinin olmayışı ve bunun getirdiği sıkıntı söz konusu olabilir. Bu nedenle de biraz asosyal gibi hissedebiliriz. İlişkisinde problem olanlar açısından da, bir taraf kendini baskın bir şekilde ortaya koymak isteyebilir. Partner ise sizi çok fazla o merkezde görmeye izin vermiyor olabilir. Bu dolunayda ilişkinin niteliğine göre sıkıntı yaşanabilir. İlişkisinde problem olmayanlar açısından da, her iki tarafın birbirinin özlük haklarına saygı gösterilen bir dönemdir.

    12 Ağustos tarihinde Venüs burcunuzda seyrine başlıyor. Özellikle ikili ilişkilerde, dış dünyayla olan bağlantılarda kendinizi merkez noktaya koyabilirsiniz. Olumlu yönleriniz ile herkesin dikkatini çekebilirsiniz. Önemsenme arzusu bir hayli yoğun olacaktır. Kişisel bakıma, takdir edilmeye önem verilecektir.

    15 Ağustos tarihinde mali konuları gözden geçirme anlamında etkili olacak Merkür Başak burcu seyri başlayacaktır. Bu dönemde mali ve işle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Dış faktörler ve şartlar üzerimizde daha hakim olduğu için, bunlara göre belirli bir ayarlamanın yapılması gerekir.

    23 Ağustos tarihinde, mali konularda etkili sürecin devamı niteliğinde güneş Başak seyri başlıyor. Bütçe konusunda bir hesap kitap dönemi geçirilecektir. 25 Ağustos tarihinde yeni ay bu alanda meydana geliyor. Bu yeni ay ev sınırları ve ailevi konularda baskınlık oluşturacaktır. Ailevi konularda bir anlaşmazlık varsa, kazanca göre yollar ayrılabilir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür, burcunuzda seyrine başlıyor. Konuşmak, kendinizi ifade etmek, yolculuklar, insanlarla bağlantı kurmak, tatlı dillilik, bildiklerini çevrenizle paylaşmak ve de dinlenmek isteyeceksiniz. Hoşlandığınız ve ilginizi çeken birisiyle birkaç günlük de olsa görüşmek isteyebilirsiniz. Ancak bunun bilinmesinden hoşlanmazsınız. Öyle günü birlik kendinizi mutlu etmek çabasıdır. Ciddi ilişkilerde bu hafta güzel yenilikler yapmak yararlıdır. Bu ilişkiyi canlandırır. Genel olarak gizli buluşmalar, gözlerden uzak kalmak da hoşunuza gidebilir. Ancak henüz tanıştığınız birine de fazla güvenmeyiniz.

    4-10 Ağustos haftası: 6 Ağustos tarihinde duyarlılık bir hayli yüksek olur. Kendi kendinize yetmezsiniz, sıkılırsınız. Çevrenizdeki insanlarla bağlantı kursanız da, sizin kafanıza uygun düşmedikleri için vazgeçersiniz. Oysaki şöyle bir dışarı çıkmak, hava almak, farklı bir şeyler yapmak size iyi gelebilir. Gelişimi destekleyen kitaplar okumak, el işi, müzik dinlemek, sevdiğiniz arkadaşlarla bir araya gelmek iyi olacaktır. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay, partnerinizin ilişkiden uzaklaşması, ilişkinin değişime uğraması anlamında bir gerilime yol açabilir. Bu gerilim sizin kendinizi daha fazla önemsemeniz nedeniyle oluşabilir.

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Bu senenin en güzel zamanı diyebiliriz. Hem ilişki anlamında sizi güçlendirici hem de hayatın lezzetli, keyifli yanlarını hissedebilmeniz yönünde renklendiricidir. O en cömert özelliklerinizi sıcacık yüreğinizle insanlara sunarsınız. Sizi sevmeleri, saymaları, güzel bir insan görmeleri gururunuzu okşar. Bu parlak ışık altında gözler kamaşacaktır.

    18-24 Ağustos haftası: Aşkta yılın en olumlu görünümü 18 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. Etrafımızdaki insanlar ve sevgilimiz bize duymamız gereken sözcükleri bonkörce sunacaklardır. Bir değişim, aktivite, ilişkilerde gönlümüzün istediğine kavuşma yönünde altın pırıltılı bir gün. Hem kendimiz hem de hayatımız için yepyeni bir karar verebiliriz. Sanki yeniden doğuyor gibiyiz. Yepyeni bir hayat bizi bekliyor ve sevgiyle gülümsüyor bugün.

    25-31 Ağustos haftası: Son derece etkin görünümlere sahip bir Yeniay oluşacak. Hareketli, sürpriz dolu tanışmaları işaret ettiği gibi değerli bulduğumuz her şeyi korumamız altında tutacağız. Bizim için güven dolu bir yaşam önemli. Bir yanıyla değişimlere açığız ancak olur olmaz hiçbir şeye de atlamayız. Uzakta olan tanıdıklarımızla bağlantılar kurarız. Yeniliklerden hoşlanırız. 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde ailevi ilişkilerde stres yaşanabilir. Birbirinize tahammül gösteriniz. Baskın davranışlardan uzak durunuz.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos Merkür-Aslan burcu geçişi, İnsanları etkilemenin kolay olduğu bir dönemdir. El becerilerinizi sergileme, yaratıcı tarzda çalışmalarda bulunabilirsiniz. Ancak iş ilişkilerinde hassasiyetiniz yüksektir. Huzursuzluklar, ortamda bulunan kişilerin tuhaf hareketleri, yoğunluk canınızı sıkar. Kendinizi güvende hissetmezsiniz. Kafanıza bir şeyleri takarsınız sonra da bunu büyütürsünüz. Benim tavsiyem izninizi bu zaman denk getirip, dinlenmenizdir. Yoksa verimli çalışmak zor olur.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihinde kendiniz için bir dünya kurmak, arzu ettiğiniz gibi bir yaşam sürmek amacıyla yepyeni bir karar verebilirsiniz. Enerjiniz öylesine güçlü ki, sizi hiçbir şeyin vazgeçirmesi mümkün olamaz. İdealleriniz uğruna harekete geçersiniz ve tüm gücünüzü değişimde bulunmak için seferber edersiniz.

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkili olacak Venüs, burcunuzda seyrine başlıyor. Hem insanlarla uyumlu ilişkiler kurmanız hem de mesleğinizi başarılı bir şekilde lanse etmek dönemin etkileri arasında yer alır. Takdir görmeyi ve tercih edilmeyi çok doğal kabul edersiniz. Görsel anlamda dikkat çekmek için fiziki değişikliklerde bulunabilirsiniz. Çalıştığınız alan küçük veya büyük olsun fark etmez. Siz bir şekilde öne çıkarsınız.

    18-24 Ağustos haftası: Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda da 18 Ağustos tarihi olumludur. Bu yeni bir göreve atanmak, yeni bir işe başlamak, sanatsal alanda önemli bir başarı, yükseliş olarak özetlenebilir. İster çalışın ister çalışmayın, toplumsal anlamda imajınız yüksektir ve saygınlığınız birçok kişi tarafından takdirle karşılanır. Eğer bugün doğum gününüzse, hayatın size sunacağı hediyeyi şükürle kabul etmelisiniz. Sırayla da tüm Aslanların doğum günü kutlu olsun dileyeyim.

    25-31 Ağustos haftası: Çalışma hayatımızı ilgilendiren konulardaki dönüşüm ve yenilenmelerin işaretçisi olan bu hafta, gerginlikleri de beraberinde getiriyor. Baskı altında Değişim kaçınılmaz oluyor. İşyerinde başka bir departmana geçebiliriz. Tayin olabiliriz. Evimizi satabiliriz, ofisimizi taşıyabiliriz. Emekli olabiliriz. Başka bir iş düşünebiliriz. Ancak bütün bunlar baskı yaratıcı gibi dursa da, sizin gelişiminiz yönünde kadersel işaretlerdir. Aile ve evdeki durumların değişim de, kariyeriniz anlamında önem taşıyacaktır. Siz şimdi önünüzdeki bu değişime göre neler yapabileceğinizi tespit edeceksiniz. Zaten önemli olan da budur.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: Maddi konularda da Merkür-Aslan geçişi haftanın etkili enerjisidir. Kazanç anlamında işlere yönelmenizi sağlar. Bazıları yaz sezonu için belli bir süreliğine ek iş yapabilir veya bu türden işlere yönelebilirsiniz. Bunlar kazandırıcıdır. 2 Ağustos tarihi bu anlamda etkili. 3 Ağustos tarihinde ev ve ailevi konulardaki harcamalara dikkat etmek lazım. Yanlış kararlar vermemek için çok iyi düşününüz. Masraflar artabilir.

    4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihinde ev, emlak, ortaklaşa kazanç veya yatırım anlamındaki her türlü finansal işinizde seçimlerinizi doğru yapmalısınız. Artıları ve eksileriyle tüm bilgileri öğrenerek karar veriniz. Birileri sizi etkilemeye çalışabilir, buna karşı dikkatli olalım. Parasal bir ihtiyacınız olup, kredi çekmeyi düşünüyorsanız mutlaka konusunda uzman kişilere danışınız. Bu sizi yanlış yönlendirmelerden korur.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde Merkür, kazanç evinizde seyrine başlayacak. Maddi konularda bir hayli hesap kitap yapma zamanıdır. Paranızı nereye yatırdığınızdan, nasıl kazandığınıza kadar her girişimde mükemmele ulaşma çabanız yükselir. Bir muhasebeci gibi oturup bütçenizi ayarlama vaktidir. Nereye ne verdiğiniz, ne alacağınız, hangi alanlarda çalışıp kazanabileceğinizi düşünürsünüz.

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda gayet aktif günleri işaret ediyor. 19 Ağustos tarihinde paranızı uygun bir alanda değerlendirmek üzere karar verebilirsiniz. Bu karar gayet akıllı ve üretime dönük, yatırım anlamında önem taşır. Bir ev satışından gelecek para, bir mirasın pay edilişi, emekliye ayrılmak, bir kredi çekimi, uzun zamandır bekletilen bir satışın gerçekleşmesi v.b. 21 Ağustos tarihindeki görünüm, hem parasal hem de iş konularında odaklanmanızı sağlar. Yaratıcı yeteneklerin, akıllıca yapılan saptamaların, araştırmaların, projelerin mali anlamda gözden geçirilmesi zamanıdır. 23 Ağustos tarihinde Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş enerjinizi, finansal konularda incelemeye, düzenlemelere, işler hale getirmeye dönük kullanmanızı sağlar.

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda da etkin bir hafta olacak. Yeni gelişmelere göre bütçemizi ele alacağız. Ailemiz, evimizle ilgili ihtiyaçları belirleyeceğiz. Ortaklaşa mal, mülk ve para konuları üzerinde duracağız. Yeniay-Başak burcu oluşumu da zaten bunun göstergesidir. Bir ayıklama dönemi gibi düşünelim. İşler olanla işlemeyeni birbirinden ayıralım. Borçlarımızı temizleyelim, alacaklarımızı tahsil edelim. Elimize geçenlere göre ayarlamalarda bulunalım.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-14-18-19-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-10-16-17-31
    Aşkta En Şanslı Günler: 6
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 26-27

    Yeniay: 22-23-24-25
    Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 9-10-11
    Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    BAŞAK

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayında ilk etkili enerji, yöneticinizin Aslan burcu geçişidir. Bu geçiş, kendimize olan güven duygusu ve ortaya koymak istediklerimize odaklanma yönünde önemlidir. Bazen o kadar çok detaylar içerisinde boğuluruz ki yapmak istediklerimize zaman yetmeyebilir. Yaratıcı güç son derece artacaktır, yeni bir girişimde bulunmak istiyorsak bu geçiş gayet önemlidir. Hep takdir görmek istemek gibi gölgeli yanlardan uzak durulmalıdır.

    10 Ağustos tarihinde, çalışma hayatıyla ilgili konularda etkili olacak Kova dolunayı meydana gelecektir. Kişi, kendisini yeniliklerle ifade etme arzusu duyar. Hedefler belirlenir, fakat şartlar müsait olmadığı için tam anlamıyla yapılamayabilir. Bu da yer yer tepkili davranmaya yol açabilir. Kendimizi öne sürme hevesi yüksektir, fakat şartlar başkalarıyla birlikte düşünmeyi gerektirecektir.

    12 Ağustos tarihinde, ilişkileri geri planda gözden geçirme yönünde Venüs Aslan burcu geçişi vardır. Bu geçiş, mali konuların da ele alınması yönünde önem taşıyor. İç dünyada aşka çok fazla arzu vardır, bağlanmak isteyebiliriz fakat yanlış anlaşılmaktan hoşlanmıyoruz. Biraz daha merkezde olma arzusu olacaktır.

    15 Ağustos tarihinde yöneticiniz burcunuzda seyrine başlıyor. Merkür'ün ilerleyişi ile, istenenler kafada oturtulmuş olacaktır. Yeni girişimleri işaret eder. Bu dönemde kendimizi çok daha iyi hissedip işleri düzenleyebilir, projeler sunabiliriz.

    23 Ağustos tarihinde güneş burcunuzda seyrine başlıyor. Kişisel anlamda her türlü konunun merkez noktaya alınması ve bir analiz süreci içerir. Ardından 25 Ağustos'ta burcunuzda oluşan bir yeni ay vardır. Kişisel karalar, yapılmak istenenler ve tecrübelere göre yeni bir iş kararı verebilmek için fırsatlar çıkacaktır. İlişkiler gözden geçirilmeli, yaşanılanlardan dersler çıkarmalı ve yeni adımlar atılmalıdır.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: Bu haftanın ilk etkili görümü 1 Ağustos tarihinde oluşacak. Yeni tanıştığınız kişinin çok güven verici ve ciddi niyetli olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak ben acele karar vermemenizi tavsiye ediyorum. Belki siz kalıcı bir ilişki istiyorsunuz ancak görünen o ki, bu kişi arkadaşlık yapmaya daha dönük olabilir. Belki bir takım engelleri vardır. Evlidir veya bir başkasıyla bağlantılıdır. Onun için lütfen iyi düşününüz. Uzun zamandır beraber olup evlilik düşünüyorsanız, yine bu konuda da partneriniz çekimser davranabilir.

    4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihinde yakın çevrenizdeki kişilerin evliliğiniz veya ilişkinizle alakalı konularda yapıcı tarzda olmayan konuşmalarına karşı dikkatli olunuz. Sizi manipüle etmeye kalkışmasınlar. Oysaki bu özel görünüm, aslında iki kişinin de konuşarak, doğru ve yanlışları tartarak ilişkiyi güçlendirmelerini sağlayıcıdır.

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerliyor. Bu geçişte ilişkideki beklentilerinizi, isteklerinizi, kendinizi öne alma ve ilgi uyandırma gibi yaklaşımları geride tutacaksınız. Bir partnerle veya başkalarıyla olan münasebetinizi ölçüp biçeceksiniz. Uzlaşmak, anlaşmak, almak ve vermek, sevgiyi büyütmek gibi kavramları ele alacaksınız. Yüreğinizin derinliklerindeki arzularını yeniden tanımlayacaksınız. Belki gizli bir ilişkinin veya bir türlü adı konmamış bir beraberliğin anlamını sorgulayacaksınız. Sevmenin, insanın kendinden uzaklaşmak olmadığını, bir ortaklık olduğunu düşüneceksiniz. İşte bütün bunlar beraberlik anlamındaki yeni bir tanımlamanın belirlenişi olacak.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihinde ilişkilerde akıllı tespitlerde bulunmanın gerekli olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Panteriniz veya karşınıza çıkabilecek kişinin, iç dünyanızın derinliklerine sızabilme gücünden Jüpiter-Aslan burcu seyrinde uzun uzun bahsetmiştim. Şimdi yine tekrarlıyorum. Etkileyici kimlikte olan birisinin ruhsal ve fiziksel anlamda sunacağı güzellikler aklınızı başınızdan almadan önce iyice düşününüz. 19 Ağustos tarihinde bir yandan mantıklı şekilde ilişkinizi gözden geçirmeli diğer taraftan iç sezgileriniz ne diyor bir bakmalısınız. Çünkü hem akıl hem sezgi aynı anda çalışacak. Aldanmamak için her sözün ardındaki gerçeği araştırmak lazım. 21 Ağustos tarihi aşkta doğru tespitlerde bulunmanızı sağlar. Ben derim ki, siz de bu tarihte olan bitene bir daha bakınız.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta her burç için yine yüklü enerjilere işaret. Burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay ve gün boyu etkili olacak görünümler sıradan bir Yeniay olmadığını gösteriyor. Çevremizi gözden geçireceğiz. Kimlerle bağlantımız ve kimlerle artık yol ayrımına geldik. Eğitim üzerinde duracağız. Kendimizi daha güçlü bilgilerle donatacağız. Derinlikli tahlil yapacağız. Canımızı sıkan insanlara yetti diyeceğiz. Yolumuza engel koyan, bizi yavaşlatan ne varsa ondan kurtulmak isteyeceğiz. İlişki meselelerinde gerçekçi olacağız. İyi niyetimizi kullanan kişilere karşı tedbir alacağız. Bizi baskı altına alan her şeyden kurtulmak veya kontrolü ele geçirmek için baskın davranacağız.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bir çalışma için geri planda hazırlık dönemidir. Sözgelimi bir sergi, oyun, yarışma, sınav, senaryo yazarlığı, zeka oyunları gibi alanlarda çalışma dönemi olarak faydalıdır. Genelde dışarıyla pek temasınız olmaz. Kafanız, belli bir konuya odaklanmıştır. İş hayatında, ilişkilerin de bu hafta önemi büyük. Laf söz taşıyan kişilere karşı dikkatli olunuz. Yaptığınız işe odaklanınız. Bırakın hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler. Kendinizi strese sokarsanız yanlışlar yaparsınız. Bir de dinlenmeyi unutmayınız.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihindeki görünüm, kariyer hayatınızı farklı ve oldukça sıra dışı bir meslekte sürdürme yönünde bir kararın işaretçisidir. Bazı meslekler için gayet olumludur. Sözgelimi, bilinmeyenleri araştırmak, gizli bir görev için seçilmek, çok önemli bir işin liderliğini üstlenmek gibi. Siyaset, ilim, iletişim anlamında da etkili olan bu görünüm için benim tavsiyem yine de çok dikkatli olmanızdır. Görevin neyi içerebileceğini size izah etmeye çalıştım. Ancak tehlikeli, güvenilmez, risk içeren işlere de lütfen kalkışmayınız. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay, iş hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek bir değişimin işaretçisidir.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde burcunuzda ilerleyecek Merkür, iş alanında verimli düzenlemelerin, gerekli ile gereksizleri ayırmanın, mantıklı şekilde düşünmenin, elle tutulur, gözle görülene yönelmenin işaretçisidir. İş tercihlerinde doğru seçeneği analiz yoluyla saptarsınız. Üretime katkıda bulunan aklınız, projeler için tercih edilmenizi sağlar. Bu tarih itibariyle önümüzdeki ay yapmak istediğiniz işleri planlarsınız. Her ayrıntıyı, olasılıklar dahilinde gözden geçirerek yanlışa izin vermemeye çalışırsınız.

    18-24 Ağustos haftası: Bu hafta kariyerinizle ilgili konularda iki görünüm oluşacak. 19 Ağustos tarihinde yapılacak işler, sözleşmeler, bağlayıcı olan her türlü iş anlaşmasının, ortaklıkların akıllı bir şekilde yapılması şart. Kaldı ki, Merkür burcunuzda ilerliyor. Yapılan teklifleri, fırsatları ve sunulan şartları detaylıca gözden geçirdiğinizde hakikaten olumlu gelişmeleri işaret edebilir. Ancak aklımız devreden çıkarsa, şaşırmak mümkündür. Ben gayet başarılı şekilde analiz edeceğinizi düşünmekteyim. 21 Ağustos tarihi bu anlamda gayet olumludur. Doğru bir senteze ulaşmanızı sağlar. 23 Ağustos tarihinde Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Bilinçli istekleriniz, yaşam enerjinizi istediğiniz bir konuda yönlendirme gücü kazanacaksınız.

    25-31 Ağustos haftası: Hedeflerimizi belirleme ve hedeflere göre yolumuzda kararlılıkla ilerleme zamanımız geldi. Arkadaşlıklarda, ortaklıklarda, çevre ilişkilerinde şimdi aklımızı başımıza alıp analizde bulunma vaktidir. Susup katlandıklarımız veya yaptığımız yanlış seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşmek lazım. Ancak böyle olursa, kendimize yeni bir yol açabiliriz.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: Bu hafta maddi konularda hesabı bilerek hareket etmek gerekiyor. Harcamalar yaparken, satın aldığınız ürünün dayanıklı olmasına dikkat ediniz. Arkadaşlarınıza veya aileniz için minik alışverişler yapabilirsiniz. Fakat bunlar bütçenizi aşmasın. Finansal konularda, güvenilir yatırım araçlarını tercih ediniz.

    4-10 Ağustos haftası: 6 Ağustos tarihindeki görünüm, hedefine varmak, güven içinde yaşamak isteyen kişinin paraya duyduğu ilginin göstergesidir. Ancak bu bencil bir istek değil, tam tersine bir insanla veya sevdikleriyle üleşmek içindir.

    11-17 Ağustos haftası: 11 ve 15 Ağustos tarihlerinde maddi konularda dikkatlice hesaplamalarda bulunalım. Merkür burcunuzda ilerleyeceği için düşünmeden verilecek kararların önüne geçer. Daha dikkatli şekilde alışverişte bulunursunuz. Tabii ki bazen ilişki veya bir başka problem nedeniyle harcama arzusu yükselebilir. Yöneticiniz Merkür, ayarı tutturmanızda yardımcı olacaktır.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihi paranın sizin hayatınızdaki yeri ve önemini güçlü bir şekilde hissederken, aslında manevi zenginliğin çok daha önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Özellikle iç değerlerine önem veren, farkındalık yönü güçlü kişilerde bu çok daha yüksek olur. Bolluk ve bereket insanın gönlündedir. Şekilde değil özdedir diyebilenlerin olumlu yönde mükafatlarla karşılaşması kolaydır. Çünkü onlar edinilen bilginin, güzelliğin, tevazu yolunda ilerlemeleri neticesinde olduğunun farkındadırlar. Hayırlı olanla buluşmanız dileğimle,

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda da etkili olan bu hafta içinde bizi bağlayan borçlar, yanlış kurulan ilişki ve ortaklıklar, gizli saklı ilişkiler ve üzerimizde baskı yaratan her ne varsa bu hafta kendini hatırlatacaktır. Kazandırıcı olana yönelmek kaybettiren ne varsa ondan uzaklaşmak lazım.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-16-17-21-22-26-27-31
    Zayıf Enerjili Günler: 6-12-18-19
    Aşkta En Şanslı Günler: 8
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-2-28-29

    Yeniay: 25-26-27-28
    Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 11-12-13
    Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    TERAZİ

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayındaki ilk etkili enerji, 1 Ağustos tarihindeki Merkür Aslan geçişidir. Sizlerin sevdiği bir enerjidir. Birçok insanla temasa geçilebilir, fikirler öne sürülebilir. Öne sürme gücünüz çok fazla etkili olacaktır. İnsanlar sizi dinlemek ve anlamak isteyeceklerdir. Yaratıcı kabiliyetlere uygun bir şekilde dışarıya lanse edebilirsiniz.

    10 Ağustos tarihinde, Kova burcunda bir dolunay meydana gelecektir. Bu dolunayda sosyal ilişkilerde başkalarıyla temas etme arzumuz yoğundur. Burada problem varsa, olayları sabit fikirle ele almak mümkündür. Aşkta ise özgür seçimlerde bulunmak istiyoruz, ancak paylaşma olgularını da önemsememiz gerekir.

    12 Ağustos tarihinde Venüs burcunuz ile uyumlu bir görünüm yapıyor. Aşk hayatıyla ilgili konularda ve yeni insanlarla tanışma yönünde kıymetlidir. Yeni ortamlarda boy göstermek isteyeceğiz.

    15 Ağustos tarihinde, sağlık sorunlarını halletmek, yarım kalmış projeleri bitirmek, işle ilgili kriterleri gözden geçirmek ve analizde bulunmak yönünde kıymetli bir dönemdir.

    23 Ağustos tarihinde, güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. 25 Ağustos tarihinde de yeni ay Başak burcunda oluşacaktır. Bu dönem geri planda yapılacak işleri ele alma yönünde önemlidir. Mali konularda son iki yıldır yaşanan sıkıntıların ve baskıların sonucunda zorluklar yaşadık. Hepsi birer dersti, yeni ay artık kontrolü ele almayı, daha akılcı düşünmeyi sağlayacaktır.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: Merkür-Aslan geçişi iletişimde hem kendinize güvenli konuşmanız hem parlak fikirlerinizle karşı cins üzerinde bir hayli ilgi uyandırırsınız. Esprileriniz, cömert sözleriniz, ikna kabiliyetiniz yüksektir. Ancak uzun süredir devam eden ilişkide ve evliliklerde her iki taraf da biraz sıkılabilir. Özellikle partneriniz değişik heyecanlar arayabilir. Bu nedenle, beraberliği canlandırmakta yarar var. Birbiriniz üzerinde baskıcı veya liderlik taslayıcı hareketler sakıncalı olabilir. 2 Ağustos tarihi keyifli paylaşımlara işaret bir gün. 3 Ağustos tarihinde iletişime dikkat etmek lazım. Bir söz veya yanlış bir hareket ilişkide tartışmalara neden olabilir.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihindeki görünüm, bazılarınız için hızlı verilen bir evlilik kararı veyahut farklı fikirleriniz nedeniyle yıldırım bir boşanmayı da işaret edebilir. Her Terazi aynı olayları yaşamadığına göre, bir kısım Teraziler bu görünüm altında, geleneklere uymayan bir ilişkiyi de başlayabilirler. Bir arkadaşlık yıldırım aşkına dönüşebilir.

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos Venüs-Aslan geçişi ve diğer olumlu görünümler, sosyal ilişkilerinizde iletişim gücünüz yüksektir. Belki kendinize dönük düşünüyor olabilirsiniz. Fakat sevdiğiniz, anlaştığınız kişiler söz konusu olduğunda onları dikkatle ve saygıyla dinlersiniz. Yeni girdiğiniz ortamlarda ise biraz daha abartılı şekilde konuşabilirsiniz. Bu ilgi uyandırmak içindir. Pek büyük bir sorun çıkarmaz. Her ortamı keyiflendirecek anlatılarda bulunursunuz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, bir etkinlikte konuşmacı olmak mümkündür.

    18-24 Ağustos haftası: Arkadaşlık ilişkilerinin güçlendiği, parlaklık, ışıltının yüksek olduğu 18 Ağustos günü, yeni bir ilişkinin, bir tanışmanın da vesilesi olabilir. Dostluklar kurulur, çevreniz genişler. Sosyal hayatta yenilikler, öncelikler belirlenir. Özgürce kendinizi ifade edersiniz ve kurduğunuz bağlantılar gönlünüzü okşar, umutlandırır. Birlikte olduğunuz insanlar sanat ve iş dünyasından önemli kişilerdir. Çekiciliğiniz, yaptığınız iş, duruşunuzla gözler üzerinize çevrilir. Ancak bütün bunların bilinçli bir şekilde ele alınması gerekir. Ne derece doğru veya değil anlamak için hem mantık hem iç gözlem yararlı olur.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta gökyüzü tüm burçlar için bir hayli değişimi beraberinde getirecek. İlişki açısından duruma baktığımızda evli çiftlerin mali anlamda ileriye dönük düşünmeleri faydalı olacak. Belli bir ayarlama, ne yöne gidiyoruz diyerek bir bakmak gerekiyor. Yeni tanışma yönünde görünümler mevcut. Ancak bunların gelip geçici olma ihtimali yüksek. Kafamızın içinde birçok mesele at koşturacak. Bu arada sosyal anlamda kıpırdanma olması rahatlatıcı gelebilir.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcunda seyrine başladığında, sosyal alanda sözleriniz, zekanız, artistik el yetenekleriniz, organize etme gücünüz, sesiniz, taklit yeteneğiniz bir hayli parlaktır. Animasyon, tiyatro, televizyon şovları, spor, eğlence dünyası, arkadaşlıklar tümüyle ön plandadır. Ortaklaşa işlerde tarafların birbirine karşı dürüst olmasında yarar görüyorum. Ne gibi yenilikler düşünülüyorsa veya sorunlarınız varsa bunu ele almak lazım. İşinizde yenilikler yapmak istiyorsanız bunların çok akıllıca düzenlenmesi ve sağlam olması gerekir. 2 Ağustos tarihinde toplumla birebir alakalı işlerde güven duygunuzun aşırı yüksek oluşu bazı kişilerle tartışmanıza veya abartılı kararlar vermenize yol açabilir. Dikkatli olunuz.

    4-10 Ağustos haftası: 6 Ağustos tarihi kariyer hayatımızla ilgili konularda toplumsal ilişkilerin önemini vurguluyor. Bazen görevimiz veya misyonumuz gereği, insanlarla anlaşmamız ve uyumlu davranmamız gerekir. Bazen de bunu hedefimiz olan bir yere ulaşmak için yapabiliriz. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay, sürpriz bir aşkın işaretçisidir. Yeni bir hobi, grup faaliyeti, beceri geliştirme, sıra dışı bir aktivitede bulunmanın göstergesidir.

    11-17 Ağustos haftası: 11, 12 ve 15 Ağustos tarihlerinde girişimde bulunma, işlerinizi yürürlüğe koyma, görüşmeler, toplantı ve etkinlikler bir hayli yoğun olur. Gayet başarılı geçer. Güçlü ilişkiler size yeni bir çevre kazandırabilir. Tecrübenizi, zekanızı, insanları etkileme gücünüzü hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde kullanabilirsiniz.

    18-24 Ağustos haftası: Aşk ve ilişkiler bölümünde 18 Ağustos tarihindeki olumlu gelişmelerden söz ettim. İş konularında da bu tarihte mutlaka iyi düşünmenizi tavsiye ediyorum. Biz bilinçli olalım da, gerisi kolay. Güzellik, hoş ortamlar, gözlerin üzerinize çevrilmesi, teklifler ne kadar olumlu dursa da, gerçekçi olmalısınız. Analiz etmelisiniz. Kimlerle iş yapacaksınız veya teklif edilen ne? Bunlara iyi bakınız. Tedbirli ve aklı başında bir insan olarak hareket ediniz. Mantık ve düş gücü aynı anda etkili olacağından, üstünüze bastığınız zeminin sağlam olması gerekir. 19 ve 21 tarihleri bu anlamda önemlidir. 23 Ağustos tarihinde Güneş-Başak burcunda ilerliyor. Geriye çekilip şöyle bir yaşamınızı gözden geçirmenizde yarar var.

    25-31 Ağustos haftası: Haftanın tümündeki enerjiler neredeyse hayatımızın her alanında değişimi, yeni gelişmeleri, baskıları, ayıklanmaları işaret ediyor. Yeniay-Başak burcunda oluşuyor ve derlen toparlan artık diyerek bizi uyarıyor. Çünkü parasal konulardan, iş hayatına sağlıktan hedeflerimize kadar geniş alanda yerli yerine oturmayan ne varsa bizi psikolojik anlamda gergin hale getirebilir.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: 2 ve 3 Ağustos tarihlerinde finansal konularda hesabı bilmekte yarar var. Acelecilik, sabırsızlık, sanki arkanızdan biri kovalıyormuş gibi yapılan alışverişler, görüşmeler, bağlantılar sonradan pişmanlık anlamına gelir. O nedenle aldığınız ürünün etiketine iyi bakınız. Verdiğiniz sözlere dikkat ediniz. Zamanlamayı çok iyi yapınız. Sağlam olanı tercih ediniz.

    4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihinde kazanç yönünde güven verici, ilerisi adına garanti altında olmanızı sağlayıcı şekilde iş tercihlerinizi ve yatırımlarınızı gözden geçiriniz. Bugüne dek sizi tatmin etmeyen şartlarda yaşadıysanız, bundan böyle akıllıca seçenekleri gözden geçirmek lazım.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde, mali konular üzerinde hem kişisel hem de ailevi bütçenizi düzenleme, güçlendirme, kararlar verme, derinlikli düşünme yönünde enerjiniz olumludur. Ortaklaşa kazançların idaresi anlamında önem taşır. Aileye ait bir mülk satışı veya kiralanması, ofis açılması gibi konularda parayı nasıl kullanacağınıza siz karar verirsiniz. Ancak hesabı da iyi bilmekte yarar var.

    18-24 Ağustos haftası: Parasal anlamda kurulacak bağlantılar, teklifler ve işlerin mercek altına alınarak gözden geçilmesi gayet akıllıcadır. Hesabımızı bilme zamanıdır. Bir proje, bir planlamayı bu tarihlerde her açıdan kontrol edilmelidir. İş tekliflerini yapan kişileri, parayla alakalı bağlantıları ve bize sunulan şartları da araştıralım, soruşturalım. Aklımız başımızda bir bakalım olan bitene. Tanımadığımız insanlarla iş yapmayalım.

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konular haftanın en önemli meselesi. Çünkü Yeniayın oluştuğu gün hayatımızda eskimiş olan her şeyden kurtulmak isteyeceğiz. Parasal konularda güçlü ve gerçekten faydası olabilecek destekler, kazanımlar şart. Artık elinizdeki parayla geçinmek, bir gelecek kurmak kolay değil. Ya iyi bir iş ortağı bulup onunla devam edeceksiniz veyahut ne yapıp edip çalışacak çabalayacak hayatınızı kuracaksınız. Sağlığınıza dikkat edeceksiniz. Bunlar hep paraya bağlı olduğu gibi, biraz da sizin kendinize bakmanız gerekiyor.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-18-19-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 8-14-21-22
    Aşkta En Şanslı Günler: 10
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4-31

    Yeniay: 1-2-3-28-29-30
    Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 13-14-15
    Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    AKREP

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayındaki ilk etkili enerji, kariyer hayatınızla ilgili konularda önemli olacak ve 1 Ağustos'da başlayacak Merkür Aslan burcu seyridir. İşle ilgili kriterler ve bulunulan konum gözden geçirilecektir. Bazen takdir edilmek isteriz, tatmin olup olmadığımız gözden geçirilmelidir. Yaratıcı yeteneklerin rahatlıkla kullanılacak alanları için girişimde bulunmakta da fayda vardır.

    10 Ağustos tarihinde yuva alanı içerisinde bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay iki hafta önceki meselelerin aile içerisinde geldiği nokta anlamında önemlidir. Ailevi konuların düşünülmesi yönünden bir ikaz olabilir. İş ve ev arasındaki dengeyi yeniden kurgulamak gerekebilir. Evli ve yuvasında problem olan Akrepler için, evden ayrılma ve baskıya izin vermeme gibi tepkiler yaşanabilir. Ev sınırları içerisinde hiç kimsenin birbirinin özgürlüğüne mani olmaması gerekir.

    12 Ağustos tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlıyor. Kariyer konuları ön plana çıkacaktır. Bizi yoran ilişki problemleri de öne çıkacaktır. Takdir edilme isteği baskındır, ilişkide rahatsız eden meseleler oldukça denge iyi kurulmalıdır.

    15 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda seyrine başlıyor. Gözden geçirilmiş durumların doğru sonuca ulaştığını gösteriyor. Kontrolü ve gücü yeniden kazanma, işleri titizlikle analiz etme, varılacak noktayı analiz ederek girişimlerde bulunma yönünde olumlu dönüşleri olacaktır.

    23 Ağustos tarihinde güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. Ele alınan konularda canlanma vardır, artık ne yapılması gerektiği bilinir. 25 Ağustos tarihinde de yeni ay Başak burcunda oluşuyor. Bu yeni ayın özelliği, 2 yıldır olgunlaşma anlamında geçilen sınavdan sonra, yeni bir sayfanın açılışını gösteriyor.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: Duyarlılığımız yüksek bir haftaya giriyoruz. Arzu ettiğimiz şekilde gelişmeler bekliyoruz. İlişkimizi önemsiyoruz. Uzlaşıya açığız ancak biz hassasız. Bu hassasiyetin de önemsenmesini bekliyoruz. Peki, bunu anlayacak bir insan bulmak kolay mı? Bu hafta farklı bakış açısında olan partnerimizle aramızda istemeden de olsa bir tatsızlık çıkabilir. Ancak gerçekten temeli sağlam olan ilişkiler bundan etkilenmeyecektir.

    4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihindeki görünüm, aşkta sağlamlık ilkesi çerçevesinde düzenlemelerde bulunmayı, tercihlerinizi ilerisi adına düşünerek yapmanızı, bugüne dek aşkta yaşanmış bir takım sorunların nedenlerini fark ederek önlem anlamınızı sağlayıcıdır. 6 Ağustos tarihi hassasiyetimiz olan konuları pek de önemsemeyen kişiler nedeniyle yaşadığımız gerginliğin işaretçisidir. Sevgiyi bu kadar çok arzularken, birilerinin paylaşmayı bilmemesi ne acı diye düşünürüz.

    11-17 Ağustos haftası: İlişkilerde 15 Ağustos tarihi ve gerçekleşecek görünümler olumludur. Kendi arzu ve isteklerinize göre çevreniz üzerinde etkili olabilirsiniz. Son derece güçlü arzularınızı günlük hayattaki tüm iletişimsel bağlantılarda bir manyetik güç gibi kullanırsınız. Erk gücünüz sizi hakim partner haline getirir. Sevdiğiniz insanın her hareketini, sözünü, arzularını bilerek onun üzerinde etkin olmaya çalışırsınız.

    18-24 Ağustos haftası: 19 ve 21 Ağustos tarihlerinde ve haftanın geneline aşk anlamında baktığımızda ben olumlu buluyorum. Hem bilinçli bir şekilde olayları ele alabilecek güçtesiniz hem de karşınıza çıkabilecek bir kişinin göz boyama ve kulak okşama tarzındaki sözlerinin doğruluğunu gayet iyi sezebilirsiniz. Arkadaşlık ve sosyal çevrenizde bilinçli ve ruhsal anlamda güçlü kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. Aşk, sizin idealleriniz çerçevesinde ele aldığınız ve sezgisel anlamda bütünleştiğiniz bir olgu haline gelir. Aldatmalara karşı sizi koruyan mantığınız ve iç görünüz olacaktır.

    25-31 Ağustos haftası: Tüm burçlar için önemli bir hafta olacak. Yeniay-Başak burcunda gerçekleşecek. Sosyal çevremiz, arkadaşlıklarımız gözden geçirilecek ve hedeflerimiz belirlenecek. Yazın sona ermesiyle iş ve eğitim hayatı aktif hale gelecek. Bizim de bu döneme hazırlanmamız lazım. Neler yapmak istediğimizi ve nelerden artık bıktığımızı belirleyeceğiz. Kişisel veya toplumsal anlamda gücümüzü kanıtlamak zamanı. İşte bu bizim kararlılığımıza bağlı.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde başlayacak Merkür-Aslan burcu seyri iş hayatınızla ilgili konular üzerinde ifade gücü ve zekanın önemini işaret eder. İş alanında insanların ilgisini çekebilmek için sözlerini etkileyici olmalıdır. Yetenek ve becerilerinizi disiplinli bir şekilde çalışarak söze dökebilirseniz etrafınızdaki insanları etkilemeniz kolay olur. Ancak şunu da ekleyeyim. Konuşmak kadar dinlemeyi bilmek de faydalıdır. 2 ve 3 Ağustos tarihlerinde iş hayatımızla ilgili önemli bir karar verebiliriz. Kendi istediğimiz bir işi kabul edebiliriz. Ancak ben işin şartları, çalışma ortamına dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihindeki görünüm, sürpriz bir şekilde işe başlamanın, bir projeye adım atmanın veyahut aklınıza estiği gibi kararlar alarak işten ayrılmanın da işaretçisi olabilir. Kişiden kişiye yaşanacaklar değişse de, şu bir gerçek ki, bu beklenmeyen bir gelişim değişim halidir ve bundan kaçınmak öyle kolay değildir. Kimileri, bu görünüm altında kariyer hayatını sürdürürken, bir yandan da çok önemli bir projeye gönüllü olarak katılabilir. Dinlenecek zaman dahi bulmak zordur. Ben sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay, ev sınırları içinde yaşanan bir değişimin işaretçisidir. İş hayatınız ile ev arasındaki dengeye çok dikkat etmek gerekir. Baskıdan hoşlanmazsınız. Özgür olmak istersiniz.

    11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Sizin de iş ortamında, dış dünyada, ilişkilerinizde baskın rol oynama arzunuz yükseliyor. Amaca dönük bir şekilde hem arzuladıklarınızı elde etmek hem de ilgi uyandırmak mümkün. Tutkular bir hayli yüksek. Çünkü bu arada Mars-burcunuzda ilerlediği için, kendinizden başka hiç kimsenin öne geçmesine izin vermezsiniz. İşte bu dönemde ayarı bilmek iyi olacaktır. Çünkü bundan hoşlanmayan kişiler iş hayatında önünüzü kesmeye çalışabilirler.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihinde iş hayatınızda ilişkileriniz, iletişiminiz, başkalarıyla olan her türlü bağlantınız yeni bir şeyler ortaya koymak, alanınızda büyümek ve gelişmek, kazanç elde etmek amaçlı gelişir. Önemli bir organizasyon, bir tanıtım filmi, sanat yönetmenliği, ticaret ve yabancılarla iş görüşmeleri, başka bir iş için girişimde bulunmak gibi konular ön sırada yer alır. Bu yöndeki her türlü gelişmeyi 19, 21 tarihlerinde ve de 23 Ağustos Güneş-Başak burcu geçişinde ele almanız yerinde olur.

    25-31 Ağustos haftası: Başak burcunda oluşacak Yeniay ve oluştuğu günkü tüm görünümler önemli kararların da işaretçisidir. Çalışacağım, okuyacağım, emekli olacağım, kendi işimi kuracağım, aşk hayatımı düzene sokacağım gibi birçok cümle kurulabilir. Bunları kurmak tamam da bir de net olarak belirleyip tamam demek lazım. İşte o tamam işaretini Yeniay bize sunuyor.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: İş hayatınızla ilgili bölümde iş şartlarına dikkat ediniz diye bir uyarıda bulunmuştum. Bunun en başlıca sebebi, parasal konulardı. Hani düşünmeden etmeden hesap yapmadan kabul edeceğimiz bir görev hem bize büyük sorumluluk yükleyebilir hem de getirisi umduğumuzdan az olabilir. Bu hafta mali konularda abartılı kararlardan kaçınalım.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihindeki görünüm, mali konularda da önem taşıyor. Yüklendiğiniz proje veya karar verdiğiniz iş ortaklaşa bir kazanç elde etmek amaçlı yapılabilir veyahut mali konular üzerinde tedbirli hareket etmek, riskli bir iş ise kendinizi zor duruma sokmamak gerekir.

    11-17 Ağustos haftası: 11 ve 15 Ağustos tarihlerinde ortak kazançlar, bir paylaşım, bankalarla ilgili borçlar, parasal anlamda kurulan birlikteliklere dikkat ediniz.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihi mali konularda kazanç getirici işlerin işaretçisidir. İlerisi adına düşünmenizi sağlar. Geleceğe atılan bir adım gibi diyebiliriz. Hedefimize olan uygunluğuna göre ölçüp biçeriz. Bütün şartları gözden geçirerek kararımızı verebiliriz. Bu karar aşaması bazılarınız için emekliye ayrılma süreci, kimileri için eğitim sonrası göreve başlama, farklı bir işe yönelme sonucu edinilecek geliri simgeler. 19 ve 21 Ağustos tarihlerinde ortak kazançlar, miras, bankalar, hisseli paralar, muhasebeyle ilgili mali durumumuzu, hesaplarımızı gözden geçirebiliriz. Bir sergi, ortak bir proje, mistik faaliyetler, sağlık, iletişim gibi alanlardan para kazanabiliriz.

    25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda da etkili olan bu hafta ortaklaşa kazançlarımız üzerinde duracağız. Projemiz varsa sponsor arayışında bulunabiliriz. Paraya ihtiyacımız varsa bir arkadaşımızla görüşebiliriz. Yeni bir ürün piyasaya sunacaksak tanıtım faaliyetleri, bir iş ortaklığı düşünüyorsak araştırmada bulunmak gibi işlere yöneleceğiz. Ancak şu var ki, bu haftaki Yeniay ve tüm görünümleri bizim için önemli bir sayfa açacak.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-12-21-22-26-27-31
    Zayıf Enerjili Günler: 10-16-17-23-24
    Aşkta En Şanslı Günler: 12
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6

    Yeniay: 3-4-5-30-31
    Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 15-16-17-18
    Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    YAY

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Yay burcunda ilk etkili enerji, burcunuz ile uyumlu bir görünüm yapacak Merkür geçişidir. 1 Ağustos tarihinde etkili olacaktır. Bu geçişte bir yerlere gitme, yeni insanlarla tanışma arzusu baskın olabilir. Tatilini bu döneme getiren Yaylar için olumlu bir süreçtir. Aşk anlamında da etkilidir, yeni tanışmalara vesile olabilir. Eğitimle alakalı konularda da yeni bir yaşam süreci taşır.

    10 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Özellikle yolculuklar, iletişim, eğitim hayatı, yakın çevreyle alakalı konularda önemli olacaktır. Özgürlük ve farklılıklar gündeme damgasını vuracaktır. Belirli bir sınır içerisinde kalmak yerine, kendimizi en uygun şekilde hangi alanda ifade ediyorsak, o alanlarda bir sonuç alacağız. Projelerin, planların ve başkalarıyla olan temasların yoğunluğu kendini gösterebilir.

    12 Ağustos tarihinde, Venüs Aslan geçişiyle olumlu bir enerji sizlerle birlikte olacak. İlişkisi olmayanlar açısından yeni bir tanışmayı da gündeme getiriyor. Farklı, oldukça ışıltılı, duruşuyla ilgi uyandıran birinin hayatımıza girmesi mümkün. Çocuklarla olan ilişkiler anlamında da kıymetlidir.

    15 Ağustos tarihinde Merkür iş hayatının etkilerini öne çıkarmaya başlıyor. Kariyer hayatıyla ilgili hesapların iyi yapılması gerekir. Sorumluluklar artabilir. Serbest çalışılıyorsa, özellikle ticari konularda hareketlilik getirir.

    23 Ağustos tarihinde güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. Hemen ardından 25 Ağustos tarihinde yeni ay bu burçta oluşuyor. Bu ikisi özellikle çalışma hayatı ve kariyerle ilgili konularda artık bir yolun sonuna gelindiğinin işaretçisidir, yapılacak analizin bundan sonraki kıymetini ele alır.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Aslan burcunda ilerleyecek Merkür ilişkilerde iletişimin bir hayli etkili olduğu zamandır. Zihninizde yarattığınız güzellikleri tatlı bir dille ve akıllıca ifade ederek karşınızdaki kişiyi kendinize bağlarsınız. Bu süreçte yeni biriyle tanışmak, gittiğiniz tatil yöresinde birçok insanla bağlantılar kurmak yönünde etkilidir. Yolculuklar epey eğlenceli geçer. Ancak aşk sözleri dille söylenir de, gönülden söylenip kalıcı olması pek enderdir. 2 ve 3 Ağustos tarihlerinde ilişkinizle ilgili bir konuda gizli saklı bir araştırma yaparak yeni tanıştığınız kişi hakkında bir bilgi edinebilirsiniz. Yolculuğa çıkabilirsiniz. Ancak kimse bilsin istemezsiniz. Ancak yolculuklarda dikkatli olunuz. Bir şey unutabilirsiniz veya umduğunuz gibi geçmeyebilir.

    4-10 Ağustos haftası: Ailevi ve eve ait konular üzerinde etkili olacak 5 Ağustos tarihindeki görünüm, kendinizi güvensiz hissetmenize yol açan zayıflıklarınızı ancak ve ancak farklı bir pencereden bakarak çözebileceğinizi işaret ediyor. Bu çocukluğunuza ait meseleler de olabilir, iş hayatınız ve gizli saklı acılarınız da olabilir. Şimdi siz bunları güce dönüştürmeyi ve sizi daha fazla manipüle etmelerine izin vermemeyi bileceksiniz.

    11-17 Ağustos haftası: 11, 12 ve 15 Ağustos tarihleri sizlerin görüş ve fikirlerinize uygun kişilerle ilişkiler kurmanızı ve olumlu yönde geliştirmenizi sağlayıcıdır. Kişisel anlamda kendinizi gayet güçlü şekilde ifade ettiğiniz dönemdir. Sosyal alanda kurulan iletişim, birçok insanının dikkatini çekmenizi sağladığı gibi, size yeni arkadaşlar kazandırır. İlişkinizi güçlendirecek en önemli faktör konuşmak ile dinlemek arasındaki farkı iyi belirlemekten geçer. Venüs-Aslan burcu geçişi, karşı cins üzerindeki fiziksel çekim gücünüzü yükseltir. Tatil programı yapanlar için gayet uygun günlerdir.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihini aşk ve ilişki anlamında sizler adına faydalı ve ışıltılı buluyorum. Hayata bakış açınızı yenileyen, ufkunuzu genişleten, farklı bir dünyayı size hediye edebilecek güzellikler mevcut. Bu ister yeni tanıştığınız birisiyle veya mevcut ilişkinizle alakalı olsun fark etmez. Yaşamsal anlamda açılan bir kapıdır. 12 yıl sonra Venüs-Jüpiter arasındaki bu kavuşum birçoklarınızın hayatında önemli bir gelişimin işaretçisidir. Ancak mantıklı düşünmekte, incelemekte de yarar vardır.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta tüm burçlar için Başak burcundaki Yeniay ve tüm görünümler kariyer konusunda etkili olduğu gibi, aşk ve ciddi ilişkilerin de ele alınmasını sağlayacak. Şu andaki ilişkimiz yolunda gidiyorsa ne ala. Sorunlar varsa ve biz her defasında bunlara rağmen sürdürüyorsak, bu hafta bir hayli zorlu geçebilir. Çünkü kendi kendimize uyguladığımız baskı bizi oldukça huzursuz eder. Oysaki Yeniay bize hedef çiz, düzenlemelerde bulun demektedir. O zaman önce biz, şu içimize attıklarımızla bir yüzleşip kurtulmaya bakalım. O hiç kimsenin bilmediği iç dünyamızda neler oluyor. Baskı yaratan, bizi bağlayan, her anlamda yoran, zorlayanları ayıklamaya hazırlanalım.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Eğitim hayatınız, uzmanlık alanınız, yetenek ve becerileriniz ön planda olacaktır. Bildiklerinizi sunum şeklinde insanlara ifade edebilirsiniz. Turizm sezonuna denk gelmesi, sanatçıların oyunlarını bir mekanda sunmalarını sağlar. El ve dil yeteneğinin ön planda olduğu zamandır. İnsanları rahatlıkla ikna edersiniz ve zekanızla kendinize çekersiniz. Ancak kurnaz kişilere karşı dikkatli olunuz. Yaptığınız işleri iyi denetleyiniz. Kararlarınızı iyi düşünerek veriniz. İnsanlara güvenerek yola çıkmayınız. Tamam dediğiniz bir iş ertelenebilir veya umduğunuz gibi gitmeyebilir. Güven olgusunu iş, aşk, parasal konularda bu hafta önemseyiniz.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihinde oluşacak hızlı ve bir hayli sürpriz gelişmeler heyecan verici aktivitelerin işaretçisi olabilir. Sözgelimi yurtdışına gitmek ve farklı insanlarla bir proje içinde yer almak. Eğitim, kültürel veya sanatsal bir alanda faaliyette bulunmak gibi. Bir kısım Yaylar, dini-felsefi-sanat veya sıra dışı bir uğraş edinmek, öğrenmek anlamında bir yol seçebilirler. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay, öğrendiğiniz bilgileri, edindiğiniz tecrübeleri, becerilerinizi, belli bir çevrede eğitim veya farklı bir alanda göstermenizdir.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde odaklanmanızı sağlayacak. Bu odaklanma dağınık çalışmanın önüne geçicidir. Nelerin üzerinde durmanız, derleyip toparlamanız gerektiğini tespit ederseniz hem yorulmazsınız hem de amaca dönük şekilde işlerinizi düzenlersiniz.

    18-24 Ağustos haftası: Bu hafta iş konularında gayet önemli. Aşk ve ilişkiler bölümünde bir kapı açılır demiştim. Eğer iş anlamında böyle bir teklif veya gelişme olursa onu mutlaka mercek altına alacağız. 19, 21 Ağustos tarihindeki görünümler ve 23 Ağustos Güneş-Başak burcu geçişinde gözden geçirelim. Sunulan görevi veya mevcut işimizle ilgili bir değişimi, hem iş şartları ve hem de yerleşim yeri anlamında analiz edelim. Diyelim ki, yabancı bir ülke veya başka bir şehre yerleşmek gerekiyor. Alıştığımız düzen ve işten ayrılıp böyle bir teklifi değerlendirmek ilerisi adına zorluklar getirir mi diye bir bakalım.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta Başak burcunda oluşacak Yeniay ve tüm görünümleri, yenilik arzumuz, mesleki durum ve iç dünyamızda kopan fırtınalar şeklinde özetlenebilir. Sorumluluk almalısın diyen hayata doğru bir yanıt vermek pek kolay değil. Çünkü başarılı olamayacağımızı düşünüyoruz. Bu da bizi bir hayli geriyor. İşte bu gerginlik kullanılmayan enerjimizin de göstergesi ve bizi stres altına alarak etkisiz bırakıyor. Oysaki mantığımızın sesini duysak, analizde bulunsak, ne yapacağımıza karar verebiliriz. Bu karar, bizi şu anda yormakta olanları da geride bırakmamızı sağlar.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: Maddi konularda sağlamlık ve güven olgusunu çok önemseyiniz. Bilmediğiniz kişilerle para alışverişlerinde dikkatli olunuz. İş ve kariyer bölümünü tekrar bir gözden geçiriniz. Oradaki uyarıları önemseyiniz.

    4-10 Ağustos haftası: 6 Ağustos tarihindeki görünüm, ortaklaşa kazanç elde etmek amaçlı yapılan girişimlerin işaretçisidir. Desteklenme arzunuz yüksektir. Sırf bu nedenle sosyal ilişkilerinize daha fazla ilgi gösterirsiniz. Hedefinize tek başınıza ulaşmanın zor olduğunu düşünürsünüz.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde kurulan iletişimler, maddi anlamda kazandırıcıdır. Hemen yapılan işin ve elde edilen paranın göstergesidir. Harcamalarda bulunabilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınız, yolculuk amaçlı giderler de buna dahildir. Ancak 15 Ağustos tarihinde para kazanmak amaçlı işlerde biraz toleranslı düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Bir iş yaparsınız ancak paranızı almakta geciktiğinizde sinirlenebilirsiniz.

    18-24 Ağustos haftası: Bu hafta işimizle ilgili konularda veya karşımıza çıkan yenilikler üzerinde düşünmek gerektiğini, diğer bölümlerde ele almıştım. Mali açıdan yarar ve zarar hesabını yapalım diye belirtmiştim. 21 Ağustos tarihi finansal konularda artı ve eksilerin tartılması anlamında önemlidir. İyice bir araştıralım. Yapacağınız işin karşılığı önemli ancak şartları da önemli ve de kalıcılığı. Şimdi evet deyip sonra pişman olmayalım. Sağlam bir işimiz varsa, sırf değişiklik olsun diye risk almayalım.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta başkaları ve birebir işimizden elde ettiğimiz kazançlar anlamında tedbirli olmamız lazım. Yeniay ve tüm görünümler bu yönden de önemli. Mevcut durumun, başkalarına bağımlı yaşamamıza neden olduğunu gösteriyor. Böyle olunca da, yanlış kişilere bel bağlıyoruz veya bedelini ödemek zorunda kalıyoruz. Bizim daha fazla açılmadan işimize sarılmamız ve önem vermemiz lazım. İş tercihlerimizi iyi yapabilirsek, başkalarına ihtiyacımız kalmaz ve böyle de sıkılmamış oluruz.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-14-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 1218-19-26-27
    Aşkta En Şanslı Günler: 14
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8

    Yeniay: 5-6-7
    Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay : 18-19-20
    Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    OĞLAK

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayındaki ilk etkili enerji, finansal paylaşımlar, iş hayatıyla ilgili konular, eşle ilgili paylaşımlar anlamında bir hayli önemlidir. İş ve aşk meseleleri gözden geçirilecektir. Ancak bunlara belirli bir form içerisinde bakılması gerekir. İleriye dönük neler yapmak istiyoruz, kimlerden ne gibi faydalar görüyoruz bunların analizini yapacağız. Ego yüksek olabilir, iyi dileklerde bulunmak ve bütçenin ayarını tutturmak gerekir.

    10 Ağustos tarihinde kazanç evimizde bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay finansal ilişkiler ve maddi konularla ilgili verilecek kararların işaretçisidir. Daha özgür projelerde yer almak üzere bir karar verip sonuç alınabilir. Biraz daha kendimize güvenmeliyiz. Ancak bütçeyi ayarlamakta yarar görüyorum.

    12 Ağustos tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlıyor. Geleceğimizi garanti alma yönünden bize güç katacak biriyle karşılaşabiliriz. Eşimizden destek görebiliriz. Bu desteklerin hepsi o karanlık dünyanızdan aydınlığa çıkarak yeni bütçeyi ayarlama yönünde faydalıdır.

    15 Ağustos tarihinde oluşacak yeni enerjiyle, işçi arı gibi çalışacak, kendinizi öne sürerek bilgi ve tecrübeleri ortaya koyacaksınız. Akılcı bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz.

    23 Ağustos tarihinde güneş Başak burcunda seyrine başlıyor ve ardından 25 Ağustos tarihinde yeni ay Başak burcunda oluşuyor. Kendimizi ifade etmenin, farklı ortamlarda işimizle öne çıkmanın işaretçisidir. Sosyalleşme yönünde farklı çevrelere girerek kendinizi ifade edebilirsiniz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: Bu hafta ilişkilerde iki görünüm aynı güne denk geliyor. 1 Ağustos tarihinde sorun yaratabilecek bir ufak tartışmanın ardından sular çabucak durulur. Aslında bir yanlış anlama veya gereksiz bir meselenin büyütülmesi, kıskançlığa neden olsa da bunun telafisi mümkün olacaktır. Sadakat üzerinde bir hayli dururuz. İlişkisi olmayanlar kolay kolay sürpriz aşklara kapılmazlar. İlişkide tutarlılık, denge, hassasiyet ve uzun ömürlülük ararlar.

    4-10 Ağustos haftası: 6 Ağustos tarihi ilişki konularında gayet önemlidir. Bütün odak noktanız evlenmek ve ortaklaşa bir yaşamı sürdürmektir. Bunun nedenleri birçok şıkta toplanabilir. Sözgelimi uzun zamandır tek başınıza mücadele etmekten yorgun düştüğünüz için bir evlilik yaparak rahat bir yaşam sürmek istersiniz. Bazı Oğlaklar yine aynı nedenlerle bunu istedikleri halde partnerleri çekimser kalabilir. Bir kısım Oğlaklar eşleriyle beraber bir iş kurmayı düşünebilirler. Son örnek biraz olumsuzdur. Birlikte olduğunuz kişi ailesinin baskısıyla bir başkasıyla evlenebilir.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihindeki olumlu görünüm, sosyal çevremizdeki gücümüzü yükseltiyor. Ancak bu yükseliş bazen ayarı yapmak gerektiğini de gösteriyor. Çünkü çok fazla baskın tavırlar içinde olursak, ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Sizler bu dönemde gözünüz bir hayli açık olacaktır. Olan bitenleri, samimi olmayan, arkadan çevrilen işleri, dostlarınızı, düşmanlarınızı gayet iyi tespit edersiniz. Fazla bir şey yapmanıza gerek yoktur. Yanlış olan önünüze gelir. Karşınıza çıkan bir kişi, ne kadar etkileyici olursa olsun, onun ağına düşmezsiniz. Durup bakar, inceler, tam anlamıyla emin olmadığınızda güle güle dersiniz.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünüm, astrolojik olarak ortaklaşa kazançların işaretçisidir. Ancak 12 yıl sonra gerçekleşince, bir de işin içinde Venüs olunca özel ilişkilerde kendimizi güçlü, önemli ve özel hissetme arzumuz da yüksek oluyor. Ancak ilişki demek, kendimizden başka bir beden ve ruh ile bütünleşmek hali değil midir? İşte bu hafta biz neler sunmaktayız, neler bulmaktayız? Bunlar üzerinde duracağız. Bunu yaparken aşırı gurur, kibir ve bencillik kadar, dozunu aşan cömertlik de tehlikelidir. İlişki ortaklıksa, bunun sağlıklı olması şarttır. Yoksa insanı bir hayli yorabilir.

    25-31 Ağustos haftası: Aşk hayatımızla ilgili konularda bir yandan partnerimizle olan sevgi alışverişimizi gözden geçireceğiz. Ardından bu ilişkide hakim olan tarafı tespit edeceğiz. Ortaklaşa bir ilişkide maddi ve manevi anlamda kararlar nasıl veriliyor? Bunlar üzerinde duracağız. İlişkimiz olmadığını düşünelim. O zaman da bir beraberlikte duygusal ve ruhsal anlamda güvenilirlik, paylaşım nasıl olmalı bunları ele alacağız. Yeniay-Başak burcunda oluşacak. Bu durum, çiftlerin hayata bakış açıları arasındaki farkı belirgin kılıyor. Bizim bu farklılıkları ele alış biçimimiz önemli. Sorunlara yol açıyor mu yoksa size zenginlik katıyor mu? Bu sorulara cevap arayacağız.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: İş hayatınızla ilgili konularda yeniliklere pek açık değilsiniz. Biraz dinlenmek, kendinize gelmek arzunuz ön planda olacaktır. Mali açıdan doyurucu bir işte çalışmıyorsanız hafta boyunca pek verimli çalışmazsınız. Bir işi yapsanız bile, insanların kıymet bilmediğini, getirisi olmadığını düşünürsünüz. Sağlam ve uzun vadeli ancak kazanç getirici bir iş düşünebilirsiniz.

    4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihindeki görünüm, sosyal hayattaki ilişkilerinizi güçlendirici, karşınıza fırsatlar çıkartıcı, insanları etkilemenizde, yönlendirmenizde destekleyicidir. İyi bir eğitmen, çalışan kişi, güzel bir dost, çevresini düşünen bir insan olarak güzel niyetlerinizin size geri döndüğünü göreceksiniz. 6 Ağustos tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konularda ekip çalışmalarının veya ortaklaşa bir işi sürdürmenin zorlukları sizi yorabilir. Ancak eğer alternatif bir seçeneğiniz yoksa uyumlu davranmak zorunda kalırsınız.

    11-17 Ağustos haftası: Kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkili olacak Venüs-Aslan burcu seyri 12 Ağustos tarihinde başlayacak. İş alanınızdaki tüm ilişkilerde kendinizi göstermek ve bu alanda önemli biri olduğunuzu hissetmek isteyeceksiniz. Yöneticiniz bu zamanda size her ılımlı yaklaşımında, daha fazla çalıştığınızı fark eder. Bu dönemde yaratıcı yeteneklerinizi sergileme arzunuz yoğundur. Bazen de kimseye söylemeden bir proje üzerinde çalışırsınız. Takdir edilmek arzunuz bir hayli yoğundur. Kimseye belli etmeseniz de, yaptığınız bir işin karşılığını görmek istersiniz. 15 Ağustos tarihinde başlayacak Merkür-Başak burcu geçişi, çalışma hayatınızda başarılı işlere, insanların takdirini kazanmaya, detaylı bilgi edinmeye ve edindirmeye dönük olumlu gelişmelerin işaretçisidir.

    18-24 Ağustos haftası: 19 ve 21 Ağustos tarihlerinde çalışma hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde mantıklı düşünme zamanıdır. Mevcut durumumuzu, iş şartlarımızı, bize sunulacak talepleri veya bizim beklentilerimizi, projelerimizi, yenilikleri mutlaka bilinçli şekilde ele almamız yararlı olur. Zaten bu iki görünüm ve 23 Ağustos tarihindeki Güneş-Başak burcu geçişi bu yönden gayet olumludur. Hem mercek altına alırız işlerimizi hem de bilgilenerek, araştırarak karar veririz. Fikirlerimizi süzgeçten geçiririz. Tecrübe ve yeteneklerimizi nasıl değerlendirmemiz gerektiğini saptarız. Olumlu bulmaktayım.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta tüm burçlar açısından önem taşıyan bir Yeniay oluşacak. Bu Yeniay, öncelikle tüm planlarımızı, hedeflerimizi, bilgimizi ve tecrübelerimizi doğru iş ve doğru biçimde ele almamız gerektiğini işaret ediyor. Sosyal hayattaki ilişkiler, seçimlerimiz ve insanlarla olan bağlantımızda çok güçlü bir pozisyona gelmek üzereyiz. Karşımıza çıkabilecek fırsatlar hem aktif bir şekilde hareket etmemizi hem de yüksek bir odaklanma ile doğru şekilde karar vermemizi sağlayacaktır.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: Merkür, 1 Ağustos tarihinde Aslan burcunda seyrine başlıyor. Bu dönemde akıllıca ve zeki tarzda konuşarak ilişkilerde menfaatlerimizi gözetiriz. Bir ortaklık yapılacaksa zekice düşünürüz. Para hesabı yaparız. Kurnazca stratejilerde bulunarak karşımızdakini etkilemeye çalışırız. Bu geçişte önemli olan bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilmek ve onu elde etmek amaçlı konuşmaktır. Bu para, ilişki veya bir ortaklık olabilir.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihindeki önemli görünüm ortaklaşa bir yatırımın bölüşümü veya kirada oturduğunuz bir evin satışı gibi nedenlerle farklı bir yere taşınmanın işaretçisi olabilir. Bazılarınız bir ev satın almaya, başka bir yere taşınmaya aniden karar verebilir. Bu sürpriz durum sizin kararınız da olabilir veya sizin dışınızda gelişebilir. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay, kazancınızla ilgili değişimlerin işaretçisi olup, becerilerinizi farklı bir alan ve meslekte göstermeniz anlamına gelir. Ek kazançların işaretçisi olabilir.

    11-17 Ağustos haftası: Parasal konularda önemli bir hafta. 11, 12, 15 Ağustos tarihlerinde ortak çalışmalar kazandırıcıdır. Maddi anlamda kazandırıcı çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Kimlerle bağlantı kuracağınızı tespit etmek ve buna göre ilişkilerinizi düzenlemek akıllıca olur. Belki çıkarcılık gibi durabilir. Ancak benim söz ettiğim, işinizi bilmek halidir.

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda da etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri 23 Ağustos tarihinde devreye giriyor. Finansal anlamda getirisi olan işlere bizi yöneltiyor. Bazılarımız için yeni bir eğitim yılının başlaması, kazanç anlamında gayet yararlı, kimileri için yeni iş ve teklifler açısından faydalı. Bir yandan da, önümüzdeki ay, okuldu şuydu buydu derken masrafların artışı. O zaman gelin, şimdiden alacağımıza vereceğimize bir bakalım. Bütçemizi bir düzenleyelim. Hesabımızı da iyi yapalım.

    25-31 Ağustos haftası: Bu hafta ortaklaşa kazançlar ve ailemizi ilgilendiren konular üzerinde mali anlamda duruma bir bakacağız. Aceleci düşünmeyeceğiz. Önce bir hedeflerimiz yönündeki gelişmeleri takip edelim. İş ve kariyer bölümünde, güçlü kararlar ve değişimlerden söz etmiştim. O değişimlerin gerçekleşmesini beklemekte yarar var. 25 Ağustos tarihindeki Yeniay ve diğer kuvvetli görünümler, zaten ileriye doğru atılan bir adımı işaretlemektedir. Böylece daha düzgün ve doğru şekilde bütçemizi düzenlemiş olacağız.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-12-16-17-26-27-31
    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-14-21-22-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler: 16-17
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10

    Yeniay: 7-8-9
    Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay : 20-21-22

    Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    KOVA

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayında ilk etkili enerji, karşıt burçta 1 Ağustos tarihinde geçişini sürdürecek Merkür'dür. Özellikle ikili ilişkilerde partnerin sözel anlamda kendi fikirlerini öne sürmesi yönünde önem taşıyor. Düşündükleri yenilikler bizim düşüncelerimizle örtüşmeyebilir, ancak bu farklılığın getirdiği zenginliktir. Eğer ilişkiniz sağlamsa partnerin bu tür değişikliklerini gayet doğal karşılarsınız. İlişkinizde bir taraf çok hakimiyetçi ise, baskın konuşma tarzı pek hoşunuza gitmeyebilir. İlişkisi olmayanlar açısından da yeni bir tanışmanın göstergesidir.

    10 Ağustos tarihinde ilişki evlerini kapsayan önemli bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda kendimizi öne sürme arzumuz bir hayli önemlidir. Eğer bir ortakla çalışacaksanız, birbirinizin fikirlerini ele almak önem taşır.

    12 Ağustos tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlıyor. Partnerin sıcak yaklaşımlarında, kendini ifade etmesinde etkilidir. Birlikte farklı şeyler yapmanın güzelliğini gösterir. Eğer bir sorun varsa, partner kendini merkeze oturtmak isteyecektir.

    15 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda seyrine başlıyor. Borçlar, alacaklar, iş ortaklıkları gibi konular gözden geçirilir, ilişkiler ve değerler ele alınmalıdır. Bu geçişte bütçenin ayarları ele alınmalıdır.

    23 Ağustos tarihinde güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. Eşin kazancıyla alakalı mali konulara önem vereceğiz. İş ortağının mali konular üzerindeki paylaşımını gözden geçireceğiz.

    25 Ağustos'ta bu bölgede yeni ay doğacaktır. Finansal ortaklıklar, mali durum, iş tercihleri gözden geçirilmelidir. İş hayatıyla ilgili problemler varsa yeni iş tercihleri yapılabilir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: Merkür-Aslan burcu seyri 1 Ağustos tarihinde başlıyor. Bu dönemde partnerinizle iletişime önem vereceğiz ve farklı dilden mi konuşuyoruz, aynı şeyleri mi düşünüyoruz, nasıl anlaşıyoruz veya neden anlaşamıyoruz bunları tespit edeceğiz. Bu süreçte sözler süslü ve sadece etkileme amaçlı söylenebilir. Bazen de inatlaşmalar yükselir, bir taraf baskın olmaya çalışır. Yeni tanışanların özellikle iletişimde abartı ile gerçek arasındaki ayrımı iyi yapması gerekir. Bu haftanın en etkili görünümleri 2 ve 3 Ağustos. Bu tarihlerde her iki kişinin de düşünmeden konuşması, kaba saba tavırlar, aşırı gurur pek hoş olmaz. Yeni tanışmalar genelde cinsel çekim ve tutku ile başlar. Etkilenme yüksektir. Birlikte vakit geçirilir. Ancak gözünüze batan şeyler, ilişkiyi uzun vadeli kılmaz.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihindeki görünüm, bekar Kovalar için farklı bir çevreden kişiyle yapılan evlilik ve başka bir yere taşınmak anlamına gelebilir. Alıştığınız düzenden kopmakta hiçbir sakınca görmezsiniz. Çünkü bu sizin ruhunuza uygundur. Bazı Kovalar için sürpriz bir evlenme teklifidir. Genel olarak bu tarihte verilen kararlar bir hayli hızlı, yenilikçi ve hiç kimsenin beklemediği durumlardır. Sürpriz dersek yerinde olur.10 Ağustos tarihindeki Dolunay, ilişkinizle alakalı konularda etkili olup, bireysel anlamda özgür olma, değişim arzunuzun da göstergesidir.

    11-17 Ağustos haftası: Bu hafta ilişkilerde 11 ve 15 Ağustos tarihleri gayet olumludur. Sevgilinizle tatile çıkmak anlamında bu günleri olumlu buluyorum. Sevgiliniz üzerinde hayranlık uyandıracağınız, duygularınızı ifade ederek onu etkileyeceğiniz bu günleri ajandaya kaydetmekte yarar var. Tanışmalar açısından da bu tarihler aktif edicidir. Beraberlikte problemleri olanlar da, bu tarihlerde birbirlerine yönelerek sorunları gönül birliğiyle çözebilirler. 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. İlişkide otoriter tavır içinde, sadece merkeze kendini koyarak hareket eden bir partner rahatsız edici olabilir. Halbuki beraberliği keyifli hale getirmek en doğrusudur. Yaratıcı tarzda düşünüp, birbirinize minik sürprizler hazırlamak, birlikte zevk alacağınız şekilde yenilikler yapmak, fantezilerinizi tekrar güçlendirir. Kaldı ki, olumlu görünümlerimiz var. Bunları uygulayabiliriz.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünüm, ilişki evinizde 12 yıl sonra oluşuyor. Bu oldukça uzun süre. Güven duygumuzu ve bir beraberlikte kendimizi ifade edebilme gücünü bize kazandırırken, bir yandan da ilişkilerde egonun yükselişi hatta bazen kibirli olmaya yol alışını riskini de göz ardı etmeyelim. Partner seçimlerinizde veya şu andaki mevcut ilişkinizde, evlilik veya boşanma türü hallerde öncelikle çok dikkatli bir şekilde gözden geçirmelere ihtiyaç var. Hayatın güzel ve keyifli yanlarını yaşarken, beraberlikte abartılara kaçmadan kararları vermek yerinde olur.

    25-31 Ağustos haftası: İlişki anlamında gayet önemli bir haftaya adım atıyoruz. Birçoğumuzun hayatında yenilenme ve değişimlerin görüldüğü zamanlardayız. Başak burcunda 25 Ağustos tarihinde oluşacak Yeniay ve diğer tüm görünümleri partnerinizin hayatınızdaki önemini belirlerken, mesleki durumundan mali konularına kadar önemli bir dönemden geçtiğini işaret ediyor. Eğer ilişkinizde sorunlar yaşanıyorsa ve bunların kökeninde mesleki ve mali konular yatıyorsa, birbirinizin hayatındaki yeri ve önemine göre destek olmakta yarar var. Diyelim ki, boşanmak üzeresiniz. O zaman da nafaka veya ortaklaşa kazançların dikkatlice ele alınması lazım. Yeni başlamış oldukça hızlı gelişmiş bir ilişkide ise, partnerin mesleki konumu ve maddi durumu hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: İş konularında etkili bir hafta. Girişimlerde kabul görmek, hedefinizi gerçekleştirmek arzunuz yoğun olacak. Ortaklaşa işlerde tarafların hedef farklılıkları varsa, en başında bunları oturtmaları gerekir. Mars-Akrep geçişi size hırs veriyor ve mutlak kazanmak adına itekliyor. Ancak sadece kendinize dönük düşünmek, iddiacı davranmak veya baskın olmaya çalışmak yöneticilerle aranızda soruna yol açabilir. Projelerinizi, ya tek başınıza öne süreceksiniz veyahut şartlara göre esneklik göstereceksiniz.

    4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihindeki özel görünüm, kariyer hayatınız ve finansal konuları tekrar bir gözden geçirerek yapılandırmanızda yardımcıdır. Burada sizden veya dışarıdan kaynaklanan sıkıntıları çözümlemenin yolu, sizi manipüle etmelerine izin vermemektir. Zayıf noktalarınızı bilen kişiler bunu iş hayatında veya özel yaşamınızda size karşı kullanarak kendi taraflarına çekmeye çalışırlarsa buna müsaade etmeyiniz. 6 Ağustos tarihinde, işiniz gereği insanlarla uyumlu ilişkiler kurmaya çalışırsınız veya güven içinde yaşamak adına rahat edebileceğiniz işler araştırırsınız.

    11-17 Ağustos haftası: Bu hafta iş hayatında 15 Ağustos tarihi dikkat çekicidir. Bir şey canınızı sıktı mı hemen tepkinizi ortaya koyarsınız. Oysaki bir düşünmek, analiz etmek gerekir. Enerjiniz aslında güçlü kararlar ve başarılı çalışmalar için uygundur. Bir işi bütün derinlikleriyle ele almak, kimlerle bunu yapacağınızı analiz etmek, biraz da kendinizi gözden geçirmek yararlı olacaktır. Bu hafta tamamlanmayan işleri geri planda çalışarak bitirebilirsiniz.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünümü, iş ortaklıkları ve bu yönde yapılacak(yapılmış) sözleşmeler, yasal konular, özlük haklarınız, iş davalarınız, soruşturmalarınız anlamında ele alırsak, bu alanlarda hoşgörünün, dürüstlüğün, abartıdan uzak bilinçli düşünmenin önemli olduğunu söylemeliyim. Eğer bir haksızlık varsa, bunun peşine düşülmesi ve hakkınız olanın alınması yönünde önem taşır. Aynı durum partneriniz veya eşinizin için de geçerlidir. O da bir yanlışa uğramışsa, bir ortağı tarafından kandırılmışsa şimdi bunun için mahkemeye başvurabilirsiniz.

    25-31 Ağustos haftası: İş hayatımızla ilgili konularda da önemli olan bir haftaya adım atıyoruz. Hem Yeniay hem de ona eşlik eden önemli görünümler, kariyer hayatınızı yenilemek amaçlı bir değişim işaretçisidir. Bugüne dek arzu etmediğiniz bir alanda veya konumda görev yapan bir kişiyseniz şimdi yüksek bir odaklanma gücüyle kendinizi bir yön çizebilirsiniz. Bu durum aslında yeni bir hal değildir. Birçok kereler üzerinizdeki baskılar nedeniyle sıkıntı yaşamışsanız, şimdi yeter artık diyerek kendi istediğinizbir yola adım atabilirsiniz. Bazılarınız bu hafta, yepyeni bir göreve getirilerek daha fazla güç kazanabilirsiniz. Kimileri yüksek eğitimini tamamlayıp iş hayatına atılabilirler.

    PARA

    1-3 Ağustos arası: Maddi konularda yapılacak işbirliklerinde karşılıklı çıkarların net bir şeklide oturtulması faydalıdır. Sözgelimi sadece bir proje için bir araya geliniyorsa ücret konusunda pazarlık yapılabilir. Ancak devamlı bir iş yapılacaksa şartlara, iş yaptığınız kişiye, ortama ve işin niteliğine göre bir fiyat belirlemek lazım. Sizi tercih ediyorlarsa ve siz de bu insanlarla çalışmak istiyorsanız karşılıklı çıkarların gözetilmesi lazım. Sözleşme yapmadan sadece söz ile yola çıkmayınız. Banka kredileri, miras, nafaka, ortak kazançların bölüşülmesinde çok dikkatli olunuz. Gerginlik yaşanabilir.

    4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihinde gerek iş gerekse mali konular üzerinde düşünerek karar vermeniz yerinde olur. Nasıl bir iş veya nasıl bir kazanca ihtiyacınız varsa, ona göre tercihlerinizi yapınız ve kimsenin tesiri altında kalmayınız. Ancak karar verirken de, etraflıca düşününüz. Bazen insan kendini bir konuda zayıf hissettiği için, güçlenmek adına, hesap bile yapmadan bir karar verebilir. Ancak bu ne derece doğru olur, buna bir bakalım.

    11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihindeki Merkür-Başak burcu geçişi parasal konularda akıllı bir şekilde analizde bulunarak kendinize bir yatırım veya kazanç portföyü oluşturmanızı sağlar. Borçlarınızı sistemli bir şekilde ödemek üzere planlamanızda yardımcıdır. Bütün mali değer taşıyan evrakların tanzimi, ortaklaşa kazançların ele alınması yönünde de kıymetlidir.

    18-24 Ağustos haftası: 19 ve 21 Ağustos tarihlerindeki görünümler ve ardından 23 Ağustos Güneş-Başak burcu geçişi, mali konulardaki kazançların, miras, hisseli olan paraların, bilinçsizce yapılan harcamaların veya yanlış ortaklar nedeniyle başınıza gelen kayıpların mutlaka bilinçli şekilde tahlil edilmesi gerekiyor. Maliye ile vergi borçları veya vergilendirmeler, bankalarla alakalı ötelenmiş borçlar, krediler de dikkatle ele alınmalı ve yanlışa sürüklenmemek için gözler dört açılmalıdır. Eğer bir ortaklık düşünüyorsanız, iş yapacağınız kişinin önceki tecrübelerini, parasal durumunu lütfen araştırınız. Yasal haklarınız için güçlü bir avukat tutunuz. Aldığınıza verdiğinize dikkat ediniz.

    25-31 Ağustos haftası: Parasal konularda da etkili olan hafta boyunca bütçenizi ilgilendiren parayla alakalı her türlü konunun dikkatli bir şekilde ele alınması gerekiyor. Hesabınızı iyi yapmanız, verdiğiniz kararın doğru olup olmadığını iyi tartmanız lazım. Bazılarınız mesleki ve özel hayatınızda değişimler ve mücadele içinde olacaksınız. Riskten uzak durmak, titizlikle düşünmek lazım. 25 Ağustos tarihindeki Yeniay da, bunları işaret etmektedir.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-14-18-19-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-16-17-23-24-31
    Aşkta En Şanslı Günler: 18-19
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12

    Yeniay: 9-10-11
    Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay : 22-23-24-25
    Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    astrolojiaylik5 640

    BALIK

    AĞUSTOS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos ayındaki ilk etkili enerji, çalışma hayatıyla ilgili alanda önemli oluyor. 1 Ağustos Merkür Aslan burcu geçişinde, iş ortamında muhatap olunanlar, yaratıcılık gerektiren işlerde güven, güzellik, bakım ve beslenme düzeni gözden geçirilmelidir. İletişimde baskın olmak isteyeceğiz.

    10 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay bizi baskı altına alan birçok mevzunun hakikaten rahatsız ettiğini gösterir. Hem yeniliklere açık olmak istiyor, hem de adım atmaya korkuyoruz. Gerçekten olumlu bir proje oluştuğunda ekibimizi kurguluyoruz.

    12 Ağustos tarihinde çalışma hayatımızı ilgilendiren alanda bir Venüs Aslan geçişi meydana geliyor. Sakinleşmek, kendimizi toplamak ve restore etmek anlamında olumlu buluyorum. Sağlık yönünde bir değişim arzumuz varsa uzmanlara görünmekte yarar vardır. İş ortamındaki ilişkilere de biraz önem vereceğiz. Dostluklar da gözden geçirilmelidir.

    15 Ağustos tarihinde Merkür güçlü olduğu Başak burcunda seyrine başlıyor. Özellikle sağlam bir ilişkide bu geçiş partnerin iş hayatı veya beraberliğiyle ilgili konularda sizinle paylaşmak istediklerinin simgesidir. Onun hayatındaki bir gelişim sizi de ilgilendiriyor olabilir. Eğer uzun zamandır yalnızsanız, karşınıza çıkan partnerin aklı başında ama açık ve dürüst davrandığına rastlayacağız.

    23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. 25 Ağustosta'da Başak burcunda bir yeni ay oluşuyor. Yeni ay, iş hayatındaki ortaklıklar anlamında bir analiz zamanıdır. 2 yıl boyunca kendimizi geliştirdik, baskı altına alındık ve sorumluluk altına girdik. Burada edindiğimiz tecrübeler ileriye dönük kariyerimizi belirleyici konular olmuştu. Ne olursa olsun sabırlı olan, kendine güvenen ve sorumluluk almaktan çekinmeyen insan, bunun kendisine kattığı güç anlamında değerlendirecektir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihindeki iki görünüm, sizin için gelir geçer bir ilişkinin ne kadar heyecan verici olsa da, tercih edilmeyeceğinin işaretçisidir. Evli iseniz, çocuklar hatırına sürdürdüğünüz ilişkide, bir de sadakat sorunu varsa tepki gösterirsiniz. Eğer uzun zamandır beraberseniz ilişkinin artık adının konulmasını istersiniz. Partneriniz bu hafta sağlık, çalışma hayatı veya bir başka nedenle sözlerine dikkat etmeden konuştuğunda aranızda tartışma yaşanabilir. 2 ve 3 Ağustos tarihleri bu anlamda dikkatli olmayı gerektiriyor.

    4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihindeki görünüm, birlik ve bütünlük çerçevesinde sağlam bir şekilde ilişkilerinizi düzenlemenizde yardımcıdır. Zayıf noktalarınızı bilen ve bunu çoğu kere size karşı kullanan insanları hayatınızdan ayıklamanız için bu görünüm faydalıdır. Yeniden yapılandırma ve sağlamlaştırma halidir. İlişkilerinizi manipüle ederek bozan dış etkenler veya kişilere karşı şimdi güç kazanabilirsiniz.

    11-17 Ağustos haftası: Haftanın ilk günlerindeki görünümler, ilişkilerimizde nasıl bir tavır içindeyiz, değer verdiğimiz ölçülerimiz nedir, beraberlik mutluluk ve doyuma ulaşmayı sağlayan bir ortaklık mıdır yoksa her iki kişinin de birbiri üzerinde sözel ve tavır olarak baskı kurması mıdır? Bu sorulara cevap arayacağız. Denilebilir ki, ilişkinin röntgenini çekeceğiz. Sağlıklı bir ilişki yaşamamızın önünde duran problemleri ele alacağız. İnceleyeceğiz. Ancak 11, 12 Ağustos tarihlerinde bunu başarılı bir şekilde yapmak için tarafsız ve gerçekçi olmak gerekiyor. 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda ilerlediğinde, beraberliklerde yapıcı ve çözümcü iletişimin, mantıklı düşünmenin mümkün olduğunu söyleyebilirim.

    18-24 Ağustos haftası: 19 ve 21 Ağustos tarihlerindeki görünümler ilişki anlamında, akla karanın, yanlışla doğrunun bir terazide tartılması halidir. Bu nedenle de çok önemlidir. Hani derler ya, bir söylenene bakarım bir de söyleyene. İşte aynen böyle! Problemli ilişkisi olanlar birbirlerine karşı dürüst olmalı, yanıltıcı tarzda konuşmamalıdırlar. Bir taraf ilişkiyi sürekli kandırma, oyalama ve aldatma şeklinde sürdürüyor, diğer taraf da buna aşk, çocuk veya bir nedenle göz yumuyorsa daha fazla bu yalanları sürdürmemek lazım. İlişkisi yeni başlayanların da en başından, geçmiş tecrübelerini, ilişkiden beklentilerini açıkça ortaya koymaları gerekiyor. 23 Ağustos tarihindeki Güneş-Başak burcu geçişi, ilişki anlamında yapılacak analizler açısından önem taşıyacaktır. Hakikaten saygı, sevgi ve güvene dayalım beraberlikler bu dönemde kuvvetlenecektir.

    25-31 Ağustos haftası: 25 Ağustos tarihinde Başak burcunda oluşacak Yeniay, ikili ilişkilerde mantıklı bir şekilde yapılacak incelemelerin önemini vurguluyor. Bir çift olarak birbirinizle konuşmanız, hedeflerinizi gözden geçirmeniz için bu Yeniay gayet olumludur. Sözler tartılır, doğru şekilde tespitlerde bulunulur. Yeniayın yöneticisi olan Merkür-Başak burcunda ilerlediğine göre, partnerinizin gerçekçi bir şekilde düşüneceğini söyleyebilirim. İlişkisi olmayanlar açısından bu Yeniay, evlilik gibi ciddi konular üzerinde düşünmemizi sağlayacak. Başka bir şehir veya ülkede oturan bir kişiyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Bu türden durumlarda acele etmeden hem yerleşim hem de iş anlamında bir düşününüz.

    İŞ VE KARİYER

    1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Çalışma hayatımızda iletişimin önemi kendini hissettirecek. İnsanlarla konuşacağız, ikna etmeye çalışacağız, bol bol söyleşide bulunacağız ve bildiklerimizi aktaracağız. Dinlenir olmak için, dinlemeyi de bilmemiz gereken zamandır. El yeteneklerimizi sanatsal veya farklı bir alanda değerlendirebiliriz. Eğitmenlik de bunlardan biridir. Eşinizle birlikte çalışıyorsanız, bu hafta hem yolculuklar hem haberleşme bir hayli yoğun olur. Ancak işlerinizi çok iyi organize etmeniz gerekiyor. Çünkü aksaklıklar bir hayli çıkabilir.

    4-10 Ağustos haftası: 8 Ağustos tarihindeki görünüm, tüm burçlar için bir hayli sürprizleri işaret ediyor. Sizler için bu durum çalışma hayatınızı ilgilendiren bir konularda verilen cesur kararların işaretçisidir. Daha fazla kazanmak için yaparsınız. Ancak eğer sağlam bir işiniz varsa ben risk altına girmenizden yana değilim. Eğer mevcut işinizi sürdürüp bir de yan meslek edinip para kazanayım derseniz bu olabilir. Böylece risk almazsınız. Teknolojiyle alakalı meslekler, iletişim, astroloji, reklam, politika da bunlar arasında yer alabilir. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay, oldukça ilginç ve sıra dışı bir alanda kendinizi geliştirmek amaçlı gizli bir çalışmanın veya aktivitenin göstergesidir. Yorulan bedeninizi dinlendirmek, kendinizi keşfetmek yönünde önem taşır. Ruh ve beden sağlığınızla yakından ilgilenirsiniz.

    11-17 Ağustos haftası: Hafta başındaki görünüm, el becerilerimiz, iletişim, sanat, tiyatro, gösteri ve süsleme gibi yaratıcı alanlara yönelik çalışmaların ve bu anlamdaki sergi vb. faaliyetlerin işaretçisidir. Hem araştırırız hem çalışırız hem de bu alanda yeterli düzeye gelmek için gayret gösteririz. Tabii ki sabırlı olmak gerekir. Çünkü iş alanında öne çıkabilmek ve kazanmak için, bir farkınız olmalıdır.

    18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünüm, tecrübe edinme, bilgi sahibi olma, kendinizi geliştirme, yeteneklerinize göre iş tercihlerinde bulunma şeklinde yorumlanacağı gibi, eğitmenlik ve rehberlik etmek anlamında da önem taşıyor. İnsanlara hizmet etmek, dertlerine yardımcı olmak, yeri geldiğinde özel hayatınızdan fedakarlık edecek kadar işinizi sevmeyi gerektirir. İşine aşık olan kişi için çekilen sıkıntıların, yorgunlukların, hastalıkların hiçbir önemi yoktur. Çünkü onun bir misyonu vardır ve bu misyona göre işinin gereklerini yapar. İşte sizler bu dönemde insanlarla ilişkilerinizi sevgiyle yürütmeyi, paylaşmayı bilmelisiniz. Biliyorum demek yerine öğreniyorum diyebilen kişi tevazu sahibidir. Sizi alkışlamasalar, takdir etmeseler dahi kibirli davranmamalısınız. Bunlar kolay mı göreceğiz.

    25-31 Ağustos haftası: 25 Ağustos tarihindeki Yeniay, ilişki konularında olduğu kadar, iş ortaklıklarımız yönünde de önem taşıyor. İş sözleşmelerimizin gözden geçirilmesi de bunlar arasında yer almakta. Bir teklifle karşılaşabiliriz. Bu teklif başka bir yere geçmemizi, başka bir şehre yerleşmemizi gerektirebilir. Böyle durumlarda mali açıdan bir duruma bakalım. Bu yeniliği titiz bir şekilde gözden geçirelim. Analizini yapalım. Yeniay ile birlikte çok önemli bir görünüm daha meydana gelecek. O görünüm yerleşim anlamındaki konuları bir hayli vurgulayacak. Eğitim, iş, uzmanlık alanınıza göre vereceğiniz karar size yepyeni ufukları açacak.

    PARA
    1-3 Ağustos arası: Maddi konularda 2 ve 3 Ağustos tarihi hem kazanç elde etmek amaçlı girişimleri hem de daha önce yapılmış işlerin tahsilatları için önem kazanıyor. Eğer yeni bir iş kuruluyorsa, kredi çekilecekse hesabınızı iyi yapınız. Yoğunluk nedeniyle bazı detaylar unutulabilir, gözden kaçabilir. Bir de bu hafta sağlık kontrollerinizi mutlaka yaptırınız. Yorgunluk nedeniyle dikkat dağınıklığı görülebilir. Bu nedenle iş kazalarına karşı da önlem alınız. Tartışmalardan kaçınınız. Huzursuzluk, iş şartlarının gerginliği, bazı özel sorunlar iş yerinde veya günlük hayatta sıkıntı yaratabilir.

    4-10 Ağustos haftası: 6 Ağustos tarihindeki görünüm, çocuk, iş, aşk veya farklı nedenle bir başka kişinin parasına ve gücüne ihtiyacımızın işaretçisi olabilir. Belki de çok sevdiğimiz birine destek olmamız gerekiyordur. Bir örnek daha vereyim. Kendimizi kazanç anlamında güvende hissetmek için bir ortaklık kurmak istiyoruzdur. Ancak hangi örnek olursa olsun, hem uzlaşma hem de güven son derece önemli olacaktır. Ona göre düşünmekte yarar vardır.

    11-17 Ağustos haftası: Kazanç anlamında 15 Ağustos tarihindeki görünüm maddi anlamda güçlenmek, sizi gerçekten tatmin edici olan işlere yönelmek anlamındaki hırsı açığa çıkartıcıdır. Balık pek hırslı değildir. Şuraya odaklanayım, bunu ele geçireyim demez. Ancak bu hafta böyle olmanın faydasını, gerekliliğini düşüneceğiz.

    18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda 18 Ağustos tarihinde henüz yeni işe girenler ilk maaşlarını almanın heyecanı içinde olurlar. Yeteneğini geliştirmek isteyenler maddi anlamdaki durumlarına göre bir kursa yazılabilirler. Sanatla uğraşanlar araç ve gereçlerini temin ederler. Okula yazılanlar ihtiyaçlarını alırlar. Hepimiz için Eylül ayına yaklaşırken masraflar artabilir. Bazıları hem okuyup hem çalışmayı tercih edebilirler. Kimileri para kazanmak amaçlı işlere öncelik tanırlar. Hangi seçenek olursa olsun maddi harcamalar bir hayli yüksek olabilir.

    25-31 Ağustos haftası: Parasal konularda da etkili olan bu hafta mali konularda ortaklık ilişkisi içinde olduğunuz kişilerle yan yana gelerek konuşmanız ve bu konuşmaya göre yeni bir karar vermeniz anlamındadır. Bazılarınız için bir ortaklığın bitişi ve yeni bir işe tek başına atılmanız anlamına gelirken, kimileri için yeni bir yere taşınma yönündeki gelişmelerin simgesidir.

    Ağustos Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-12-16-17-21-22-31
    Zayıf Enerjili Günler: 6-18-19-26-27
    Aşkta En Şanslı Günler: 21-22
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14

    Yeniay: 11-12-13
    Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay : 25-26-27-28
    Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Ağustos ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler