KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İş Yerinde Mutsuz musunuz?

    Ofiste artan sıkıntılar yüzünden uykularınız kaçıyorsa bunları deneyin.

    Ofiste artan sıkıntılar yüzünden uykularınız kaçıyorsa ve stres küpüne dönüştüyseniz belki de karar verme zamanınız geldi. Artılar ve eksilerden oluşan bir liste yaparak karar aşamanızı hızlandırabilirsiniz.

    Artan gerginlik
    İster kendi içinizde olsun ister işyerinden biriyle, huzursuzluğunuz çözülmedikçe artmaya devam eder. Kaç veya savaş taktiklerinden hangilerini uygulayacğınız size kalmış ama ikisine de enerjiniz kalmadıysa daha kesin bir çözüm gerekiyor demektir.
    Hata
    Çok basit. Bir işi yapmak istemiyorsanız, onun için uğraşmazsınız. Bu işi yapmak istemiyorsanız onun için uğraşmazsınız. Bu iş yerindeki bardakları yıkamaktan bir teklifi yanlış yazmaya, hayallere daldığınız için gelen e-postayı okumadan silmeye çoğaltılabilir. Hatalar çorap söküğü gibi gelir.

    Batma
    Alerjiniz olan her giydiğinizde kaşındıran bir kumaş gibi, mutsuz olduğunuz işiniz ve birlikte çalıştığınız kişiler sizi huzursuz etmeye devam edecektir. Kaşıntıyı azaltmak için her gün ilaç da alabilirsiniz.


    Dengesizlik
    Sabahları işe geldiğinizde gayet keyifliylen akşama doğru sinirleriniz gerildiği için bağırıp çağırıyor olabilirsiniz. Hem başkalarının gözünde dengesiz duruma düşmek, hem de kendinize hakim olamadığınızı düşünmek sinir katsayınızı artırır.

    Ağlama Krizleri
    kendini yeterince anlatıyor zaten, iş yerindeki insanlar veya olaylar sizi krize sokacak kadar üzüyorsa mutsuzluğunuz bir süredir devam ediyor ve ilerlemiş demektir.
    İş değiştirmeyi düşünüyorsanız bunlara dikkat!- Başka iş aradığınızı herkese anlatmayın.

    • Başkalarının söylediklerini tamamen doğru kabul etmeyin. Kendinizi sadece siz iyi tanırsınız, radikal kararlar verirken kendinizi iyi tartın.
    • Her duyduğunuz işe hemen atlamayın. İşi ve koşulları iyice araştırın.
    • Cesaretinizi toplayın. Kariyer değişikliği korkutucu gelse de dorğ zamanda adım atmaktan çekinmeyin.
      Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler